Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΣ να μας τρελάνεις!!

Επιβλητική εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στην Ξάνθη και άνετη νίκη με 3-0, ενώ θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα γκολ οι φιλοξενούμενοι. Αποδοκιμασίες από τους οπαδούς των γηπεδούχων.

ΠΑΣ να μας τρελάνεις
Εύκολη νίκη με 3-0 για τον ΠΑΣ Γιάννινα επί της Skoda Ξάνθης στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής με τα γκολ των Τζημόπουλου (7’), Κοροβέση (31’) και Ίλιτς (58’). Δύο δοκάρια (7' Κοροβέσης, 74' Γιάκος) είχαν οι Ηπειρώτες και ένα, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου, στο 56' οι αντίπαλοι τους, που αποδοκιμάστηκαν αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του ματς και με το τέλος του.

Δύο νίκες σε ισάριθμα ματς για τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του ΠΑΣ, που πήρε το πρώτο του «τρίποντο» στη φετινή Superleague μακριά από τα Γιάννενα και έφτασε τους 29 βαθμούς.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έκατσε στο πάγκο της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, διότι ο διαιτητής του είπε ότι δεν έχει το δικαίωμα, για τυπικούς λόγους, αλλά στο δεύτερο, του το επέτρεψε.

Στους 26 παρέμεινε η Ξάνθη που έχει πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία επτά ματς, ενώ νίκησε στις 18 Δεκεμβρίου για τελευταία φορά.

Το ματς



Το πρώτο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στους Ηπειρώτες, που πέτυχαν δύο γκολ και αν ήταν πιο προσεκτικοί θα είχαν σημειώσει άλλο ένα γκολ τουλάχιστον. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και φαινόταν σαν να παίζει στην έδρας της, με την πίεση που ασκούσε στους Ακρίτες. Η συνέχεια, σε ότι αφορά τα πρώτα 45 λεπτά ήταν ίδια, εξαιρώντας κάποια μικρά διαστήματα και σχεδόν κάθε επίθεση του ΠΑΣ «μύριζε» γκολ με την Ξάνθη να κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν βελτιωμένοι, μειώνοντας τα λάθη, ενώ με την είσοδο του Βασιλακάκη και την αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία συμμαζεύτηκε το κέντρο. Στο 56’ θα μπορούσαν να είχαν μειώσει, αλλά η μπάλα ύστερα από την εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου σταμάτησε στο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα τελείωσαν όλα όταν ο Ίλιτς έκανε το 3-0 και εκεί «κόπηκαν» τα πόδια των ποδοσφαιριστών της Ξάνθης.

Έτσι, όπως κύλησε το παιχνίδι από εκεί και πέρα, πιο πιθανό έμοιαζε να γίνει το 0-4, παρά να μειώσει η ομάδα του Ράινερ Μάουρερ. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε δύο περιπτώσεις. Στο 74' ο Γιάκος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ ο Τσουκαλάς καθυστέρησε να σουτάρει, όταν βγήκε τετ α τετ και τον πρόλαβε η άμυνα της Ξάνθης και αυτή φάση «σφράγισε» την εξαιρετική εμφάνιση του ΠΑΣ.


Ξάνθη (Μάουρερ): Τσέμα, Παΐτο, Γούτας (70’ Τριάδης), Χοσέμι, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Γκαρσία(46’ Βασιλακάκης), Μάνταλος, Σολντάνι, Κάλβο(46’ Μαρίν) και Σολάρι.

Στον πάγκο οι: Ζαρόπουλος, Βασιλακάκης, Βάλλας, Κομεσίδης, Μαρίν και Σουάρες.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Στρούνα, Μπέριος, Τσουκαλάς, Γιάκος (86' Αυγενικού), Κοροβέσης, Ακόστα (74’ Ντάσιος)και Ίλιτς(82' Κυβελίδης).

Στον πάγκο οι: Αμπάρης, Χαρίσης, Ρουμπουλάκου και Κρητικός.

Διαιτητής: Παπαπέτρου

Γήπεδο: Skoda Ξάνθη Arena Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: