Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Καλώς τα παιδιά!! (video)

Τα «δώρα» στο Μπερναμπέου τέλειωσαν! Ύστερα από δύο σερί διπλά της Ατλέτικο εκεί, η Ρεάλ της έδειξε ποιος κάνει κουμάντο στην πόλη και με το υπέρ της 3-0 είναι «αγκαλιά» με τον τελικό του Κυπέλλου.

Καλώς τα παιδιά! (video)
Στον περσινό τελικό στο «Μπερναμπέου» η Ατλέτικο είχε σηκώσει την κούπα.

Και φέτος πανηγύρισε εκεί μέσα στο πρωτάθλημα. Η Ρεάλ όμως «είπε» αρκετά!

Σε ένα ντέρμπι με αρκετό ξύλο και ένταση, η ανώτερη «βασίλισσα» επικράτησε 3-0 της συμπολίτισσας για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας και θα πάει στη ρεβάνς (11/02) για να υπερασπιστεί το τεράστιο αβαντάζ που έχει και να περάσει στον μεγάλο τελικό.

Με δύο αυτογκόλ (αφού κόντραρε πάνω τους η μπάλα) των Ινσούα και Μιράντα και ένα τέρμα του Χεσέ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Χάνει τη ρεβάνς ο Ντιέγκο Κόστα που «κιτρινίστηκε»!

Το ματς:

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε με πάθος στον αγώνα. Μπήκε με διάθεση να «πνίξει» την αντίπαλό της και εξ’ αρχής πίεζε για το γκολ, είχε κλείσει στα καρέ της την Ατλέτικο, η οποία έμοιαζε ανήμπορη να αντιδράσει. Και τελικά δεν άργησε να πάρει... κεφάλι στο σκορ, με τον Πέπε στο 17΄να πιάνει τον «κεραυνό», η μπάλα να βρίσκει πάνω στον Ινσούα, να αλλάζει όσο χρειαζόταν πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα του Κουρτουά.

Οι «ροχιμπλάνκος» στη συνέχεια διαμαρτυρήθηκαν για δύο φάσεις, αρχικά για πέναλτι στον Ντιέγκο Κόστα και στη συνέχεια για αποβολή του Αρμπελόα σε πάτημα πάνω στον... Ισπανό, με το διαιτητή να μην δείχνει τίποτα και το ματς να συνεχίζεται, με τους παίκτες του Αντσελότι να διατηρούν τα ηνία του. Με το 1-0 πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες, αφού ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων «άντεξε» στη πίεση που δέχθηκε.

Η Ατλέτικο ήταν εξίσου υποτονική στο δεύτερο μέρος. Και η Ρεάλ δεν μπορούσε να μην το εκμεταλλευτεί και να διευρύνει το προβάδισμά της. Έτσι, στο 57’ η Ντι Μαρία έβγαλε την πάσα στον Χεσέ, εκείνος την «τσίμπησε» όσο χρειαζόταν και διπλασίασε τα τέρματα των «μερένχες» μέσα σε αποθέωση! Τα νεύρα αυξήθηκαν, με τον διαιτητή να κιτρινίζει αρκετούς παίκτες και των δύο ομάδων.

Και μέσα σε ένα λεπτό έγιναν τα πάντα! Την ώρα λοιπόν που στο 72’ ο Μόντριτς έβγαλε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Γκοντίν που μπορούσε να φέρει τα πάνω-κάτω, ήρθε στην αμέσως επόμενη φάση ο Ντι Μαρία να σουτάρει, η μπάλα να βρει πάνω στον Μιράντα, να ξεγελάσει τον Κουρτουά και να γίνει το 3-0 μέσα σε πανδαιμόνιο! Φυσικά το σκηνικό αυτό «τσάκισε» για τα καλά τους παίκτες του Σιμεόνε που δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν μέχρι το φινάλε του αγώνα και η Ρεάλ πανηγύρισε τεράστια νίκη.



Real Madrid 3-0 Atletico Madrid (Copa del Rey) από Goals-Arena

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ: Κασίγιας, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Κοεντράο, Αρμπελόα, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς, Ντι Μαρία (81’ Ιγιαραμέντι), Ρονάλντο, Χεσέ (84’ Ισκο), Μπενζεμά (73’ Μοράτα)

Ατλέτικο: Κουρτουά, Μιράντα, Γκοντίν, Ινσούα, Χουανφράν, Γκάμπι, Κόκε, Ντιέγκο (46’ Κριστιάν Ροντρίγκες), Αρντά Τουράν (61’ Αντριάν), Ραούλ Γκαρθία (70’ Σόσα), Ντιέγκο Κόστα Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: