Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Χούσεν: «Αν νιώσω σημαντικός…»

Χούσεν: «Αν νιώσω σημαντικός…»Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνει στον ΠΑΟΚ εφόσον όμως αντιληφθεί ότι είναι σημαντικός για την ομάδα άφησε ο Χούσεν σε δηλώσεις του μετά το ματς με τον ΟΦΗ.

«Όταν ήμουν νεότερος έπαιζε πριν τους επιθετικούς αλλά τα δύο τελευταία χρόνια έπαιζα στον Άγιαξ υπό τις οδηγίες του Ντένις Μπέργκαμπ έχω μάθει να παίζω ως σέντερ φορ και αυτή η θέση μου αρέσει περισσότερο», τόνισε –αρχικά- και συνέχισε:

«Είμαι εδώ για να παίξω σημαντικό ρόλο. Θέλω να παίζω, γιατί στην προηγούμενη ομάδα μου δεν έπαιρνα πολλά ματς. Αν νιώσω σημαντικός στην ομάδα και η ομάδα με θέλει θα δούμε», κατέληξε


Μαντούρο: «Για εμένα και για τον ΠΑΟΚ»
Ικανοποιημένος τόσο από την εμφατική επικράτηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον ΟΦΗ όσο και από την προσωπική του απόδοση εμφανίστηκε ο Χέντβιγκες Μαντούρο.
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη άνετη επικράτηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον ΟΦΗ στην Τούμπα παρουσιάστηκε ο Χέντβιγκες Μαντούρο. Ο Ολλανδός μέσος του «δικέφαλου του Βορρά», μιλώντας αμέσως μετά το τέλος του ματς, στάθηκε στην παρουσία του κόσμου της ομάδας αλλά και στην προβληματική εικόνα στα εκτός έδρας ματς.

Τέλος, όσον αφορά την προσωπική του απόδοση δήλωσε ευχαριστημένος από το επίπεδο την κατάστασή τους τονίζοντας πως θέλει να έχει ανάλογη συνέχεια.

Αναλυτικά:

Για την απόδοσή του μέχρι τώρα στον ΠΑΟΚ:
«Είμαι ευχαριστημένος που ξεκίνησα έτσι. Μακάρι να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο, άλλωστε είναι καλό για την ομάδα. Βλέπω ότι σταδιακά κινούμαι καλύτερα στο γήπεδο και θέλω να συνεχίσω έτσι».
Για τη διαφορά της απόδοσης εντός και εκτός έδρας: «Στους εντός έδρας αγώνες μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας, αλλά αυτό που πρέπει να διορθώσουμε είναι ο τρόπος που μπαίνουμε στα εκτός έδρας ματς».

Για το γεγονός ότι έχει πετύχει τρία γκολ σε έξι ματς:
«Δεν θυμάμαι να έχω ξαναβάλει τρία γκολ σε έξι ματς. Το σημαντικό είναι ότι κερδίζουμε. Χαίρομαι που οι νέοι παίκτες αποδίδουν καλά και πλέον κοιτάμε το επόμενο ματς που είναι δύσκολο».
Για την υποστήριξη του κόσμου: «Δεν είναι τόσο σημαντικά να γεμίζει το γήπεδο, όσο το να είναι δίπλα μας ο κόσμος που βρίσκεται στις κερκίδες. Μας βοηθά πολύ αυτό, ιδίως τώρα που υπάρχει μία σειρά δύσκολων αγώνων. Με τον κόσμο πλάι μας μπορούμε να κερδίσουμε ομάδες σε υψηλότατο επίπεδο, όπως π.χ. είναι η Μπενφίκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: