Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ουζουνίδης στο Metropolis: «Δεν υπάρχει φαβορί για τη δεύτερη θέση»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Εργοτέλη, Μαρίνος Ουζουνίδης και μίλησε για την ομάδα του, για την Skoda Ξάνθη στης οποίας τον πάγκο καθόταν στην αρχή της σεζόν, αλλά και για τον ΠΑΟΚ και τον Άρη.

Για την επικράτηση του Εργοτέλη επί της Βέροιας.

«Είχαμε μεγάλη ανάγκη αυτούς τους βαθμούς. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ανταπεξήλθαν όμως οι ποδοσφαιριστές μου και τους αξίζουν συγχαρητήρια γι αυτό. Για εμάς προτεραιότητα ήταν να μην κινδυνέψουμε στην άμυνα. Η Βέροια είναι καλή μπροστά, όμως έχει κενά στην άμυνα, οπότε αν δε δεχόμασταν γκολ είχαμε μεγάλη πιθανότητα να πάρουμε τη νίκη».

Για το πόσοι βαθμοί θα χρειαστούν, κατά τη γνώμη του, για τη σωτηρία:

«Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα. Πρέπει να κερδίσουμε 3-4 παιχνίδια ακόμα. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια. Είχε μεγάλη βαθμολογική σημασία για εμάς το χθεσινό παιχνίδι. Δεν μπορούμε ακόμα να είμαστε σίγουροι για το πόσοι βαθμοί θα χρειαστούν για τη σωτηρία. Θα φανεί από τα αποτελέσματα των ομάδων που μάχονται για αυτή, στους επόμενους αγώνες. Ίσως και να κριθεί στους 39 βαθμούς, ίσως και σε λιγότερους. Εμείς θα κοιτάξουμε να πάρουμε όσους βαθμούς περισσότερους μπορούμε και να μην έχουμε το άγχος μέχρι το τέλος».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά:

«Έχει αλλάξει αρκετά το ρόστερ του ο Πλατανιάς. Στην έδρα του παρουσιάζει καλή εικόνα. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι».

Για τον Άρη:

«Θα φανεί στα επόμενα 2-3 παιχνίδια το κατά πόσο έχει ο Άρης τύχη να παραμείνει στην κατηγορία. Όμως, είναι ένας μεγάλος σύλλογος και δε νομίζω ότι θα παρατήσει τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως των επόμενων αποτελεσμάτων.»

Για την Ξάνθη:

«Με εκπλήσσουν τα άσχημα αποτελέσματα της Ξάνθης. Αν έρθουν μερικά άσχημα αποτελέσματα επηρεάζεται η ψυχολογία των παικτών αρνητικά. Πιστεύω ότι η Ξάνθη θα ανακάμψει και δεν θα κινδυνέψει».

Για τον Πανθρακικό:

«Η πορεία του Πανθρακικού είναι πραγματικά φέτος εξαιρετική . Είναι σταθερός και έχει διάρκεια. Δίκαια βρίσκεται στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Έχει προχωρήσει σε αρκετές κίνησης ενίσχυσης μεσοεπιθετικά. Δεν είναι όμως εύκολο να ενταχθούν οι καινούριοι παίκτες στην ομάδα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Αυτό ευθύνεται σε ένα μεγάλο βαθμό για τις μεταπτώσεις του ΠΑΟΚ. Αμυντικά όμως έχει κενά και δεν θεωρώ ότι έχει σίγουρη τη δεύτερη θέση. Θα γίνει μάχη κυρίως με τον Ατρόμητο, αλλά και ο Παναθηναϊκός και ο Αστέρας έχουν δυνατότητες».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: