Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

«Καθάρισε» η Μπαρτσελόνα!! (video)

Μπορεί να μην είναι πεντάρα, αλλά έστω και με το 2-0 κόντρα στη Σοσιεδάδ -που φωνάζει-, η Μπαρτσελόνα έχει πάρει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου.

«Καθάρισε» η Μπαρτσελόνα (video)
Με ένα γκολ κι ένα αυτογκόλ η Μπαρτσελόνα επικράτησε 2-0 της Σοσιεδάδ στο... άδειο (για τα δικά της δεδομένα) «Καμπ Νου» (περίπου 30.000 φίλοι της) και έκανε το πλέον αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας όπου... ήδη περιμένει η Ρεάλ!

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη κλασική ευκαιρία, όμως ο Πίντο κράτησε το μηδέν στο τρίλεπτο! Και μετά... κλασικά άρχισε η κατηφόρα. Η κατοχή της μπάλας έφτασε στο 85% υπέρ των Καταλανών όμως δίχτυα δεν μπορούσαν να βρουν. Είτε γιατί ο Φάμπρεγας τα έχανε εξ’ επαφής, είτε γιατί ο γκολκίπερ των Βάσκων το είχε βάλει στόχο της ζωής του να μην δεχθεί γκολ, είτε γιατί ο Μέσι σημάδευε το δοκάρι κι όχι τα δίχτυα (σε εκτέλεση φάουλ).

Κι αφού λοιπόν οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα ακόμα πιο κλασική ευκαιρία σε τετ-α-τετ του Βέλα -όπου διαμαρτυρήθηκαν για αποβολή και πέναλτι του Μασεράνο- μέσα σε ένα λεπτό τα πάντα... τέλειωσαν. Με σουτ από κοντά ο Μπουσκέτς χρίστηκε σκόρερ στο 44’, λύνοντας το γόρδιο δεσμό και στην αμέσως επόμενη φάση αποβλήθηκε ο Ινίγκο Μαρτίνεθ για τη Σοσιεδάδ.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Μαρτίνο μπήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» την υπόθεση. Και χρειάστηκαν... βοήθεια απ’ τους αντιπάλους τους. Γιατί με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Αλέξις σημάδεψε το δοκάρι των Βάσκων, όμως στην εξέλιξη της φάσης οι τελευταίοι πέτυχαν επικό αυτογκόλ και έγινε το 2-0. Στα εναπομείναντα λεπτά, η παρέα του Μέσι προσπάθησε για ακόμα ένα τέρμα, όμως στην τελική προσπάθεια δεν τους έβγαινε κι έτσι το ματς ολοκληρώθηκε με αυτό το σκορ, ενόψει και της ρεβάνς την επόμενη Τετάρτη (12/2).



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: