Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ουζουνίδης: «Ανεβήκαμε μετά τον Πανιώνιο»

Η νίκη με αριθμητικό μειονέκτημα επί του Πανιωνίου τόνωσε την αυτοπεποίθηση των παικτών του Εργοτέλη και τους ώθησε στο 2-0 επί της Βέροιας, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ουζουνίδης: «Ανεβήκαμε μετά τον Πανιώνιο»
Ο τρίποντο στη Νέα Σμύρνη έβαλε φτερά στα πόδια των παικτών του Εργοτέλη και απελευθερωμένοι έφτασαν σε μία ακόμη σημαντική νίκη, το 2-0 επί της Βέροιας, όπως δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

«Είχαμε σε καλή μέρα την αμυντική μας γραμμή και δεν έδωσε δικαιώματα στην Βέροια. Η σημασία του αγώνα ήταν πολύ μεγάλη, θέλαμε να κρατήσουμε το αβαντάζ του πρώτου αγώνα. Δεν είχαμε τόση ποιότητα στο παιχνίδι όμως αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι πήραμε τους βαθμούς και συνεχίζουμε. O τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη στη Νέα Σμύρνη, τόνωσε την αυτοπεποίθηση μας. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ και η εικόνα τους στο γήπεδο δεν ήταν τέτοια που να δικαιολογούσε ένα τόσο αρνητικό σερί», ανέφερε ο προπονητής των Ηρακλειωτών.

Όσο για το κρητικό ντέρμπι που ακολουθεί απέναντι στην παλιά του ομάδα, τον Πλατανιά, είπε: «Θα πάμε για να διεκδικήσουμε το καλύτερο από το παιχνίδι. Γνωρίζω καλά τον Πλατανιά αλλά έχει αλλάξει αρκετά όπως έχουμε αλλάξει και εμείς. Βελτιώσαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και καταφέραμε να πάρουμε δύο νίκες που θα φανούν πολύ σημαντικές στην συνέχεια του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: