Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Στον αέρα ο Ντόστανιτς…!

Εξελίξεις αναμένονται όσον αφορά στην παραμονή του Ράτκο Ντόστανιτς στον πάγκο της Βέροιας μετά την ήττα από τον Εργοτέλη (2-0) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Στον αέρα ο Ντόστανιτς…
Η Βέροια μετρά τέσσερις αγωνιστικές μακριά από τη νίκη και η χθεσινή ήττα από τον Εργοτέλη (2-0) στο πλαίσιο της –εμβόλιμης- 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας έχει φέρει τη «βασίλισσα του βορρά» σε δύσκολη θέση.

Μάλιστα, σήμερα (6/2) πιθανότατα να υπάρξουν εξελίξεις όσον αφορά τον Ράτκο Ντόστανιτς, ο οποίος μετά την ήττα από τους Κρητικούς βρίσκεται στον αέρα.

Ο Σέρβος τεχνικός, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας από τον Νοέμβριο μετρά τρεις νίκες και έξι ήττες σε 12 αναμετρήσεις.

Ωστόσο, εξελίξεις αναμένονται πέρα από την υπόθεση του προπονητή και στο θέμα των μεταγραφών, αφού πρόθεση της διοίκησης είναι να κινηθεί –στην αγορά των ελεύθερων- για δύο παίκτες.

Πρόθεση της ομάδας είναι να αποκτήσει έναν φορ και έναν αριστερό μπακ, αφού όπως όλα δείχνουν ο Δημήτρης Αμαραντίδης θα αποτελέσει παρελθόν από την Βέροια.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: