Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα!!

Με το έκτο συνεχόμενο τρίποντο μέσα στο «σπίτι» του, ο Πανθρακικός συνεχίζει την εξαιρετική φετινή του πορεία, καθώς «λύγισε» και τον Πλατανιά με σκορ 1-0.

Φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα
Στην Κομοτηνή δεν περνάει κανείς!

Ο Πανθρακικός απέδειξε πως στο σπίτι του είναι... αλλιώς, καθώς πήρε ακόμα μια νίκη. Ή αν προτιμάτε, πήρε την έκτη συνεχόμενη εντός έδρας στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε 1-0 του Πλατανιά σε ένα κακό –σε γενικές γραμμές- παιχνίδι!

«Χρυσός» σκόρερ ο Λαδάκης στο 70’ που ουσιαστικά χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του και την ανέβασε στους 34 βαθμούς και στο -5 από την είσοδο των πλέι οφ. Απ’ την άλλη, οι Κρητικοί έμειναν τρίτοι απ’ το τέλος και στους 22, σε ισοβαθμία με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το ματς:


Ναι μεν ο Πανθρακικός είχε μια διάθεση να επιτεθεί, ναι μεν είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά αυτό δεν σήμαινε πως μπορούσε να κάνει και φάσεις μπροστά απ’ την εστία του Πλατανιά, ο οποίος με τη σειρά του δεν απειλούσε. Τα λεπτά περνούσαν, το θέαμα ήταν κακό κι έπρεπε να φτάσουμε στο 18’ για να δούμε μια πρώτη καλή στιγμή –ας πούμε- στο παιχνίδι, με την κεφαλιά του Φαΐσκα να φεύγει άουτ.

Το τέμπο του παιχνιδιού παρέμεινε σε επίπεδο... ύπνου, αφού δεν γινόταν τίποτα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, ωστόσο με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, σαν να... ξυπνήσαμε! Κι αυτό διότι ο Ιγκόρ κατέβασε ωραία την μπάλα έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή του Πλατανιά, όμως δεν του έγινε το χατίρι, αφού σημάδεψε το δοκάρι κι όχι την εστία του Γιωργαλλίδη, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-0 μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους που πέραν αυτής της φάσης δεν θα θυμάται κανείς τίποτα άλλο!

Ο Αναστόπουλος έκανε γρήγορα-γρήγορα διπλή κίνηση απ’ τον πάγκο, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του, όμως και πάλι ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε πολύ. Οι δύο αντίπαλοι μέχρι το 60’ είχαν απλώς δύο μακρινά σουτ με τους Γουνδουλάκη και Ρομέου που δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικά! Τελικά, στο συγκεκριμένο ματς, μόνο από... σπόντα μπορούσε να μπει κάποιο τέρμα. Και έτσι μπήκε! Στο 70’ ο Λαδάκης έκανε το σουτ από μακρινή απόσταση, η μπάλα κόντραρε στον Φαΐσκα και κατέληξε στο βάθος της εστίας των Κρητικών για το προβάδισμα των γηπεδούχων μέσα σε αποθέωση.

Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, οι Χανιώτες δεν είχαν τίποτα να χάσουν και προσπάθησαν να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί. Και είχαν δύο πολύ καλές στιγμές για να «κλέψουν» το βαθμό της ισοπαλίας, όμως τόσο το σουτ του Βλαχοδήμου στο 90’, όσο και εκείνο του Τόρες –σε πιο κλασική φάση- στις καθυστερήσεις κατέληξαν άουτ, με το 1-0 να μένει εν τέλει ως το φινάλε!



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Πανθρακικός (Μάντζιος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Ιγκόρ, Ντιόγκο, Λαδάκης, Τζάνης (81’ Τριανταφύλλου), Εμπόου, Μολίνα (55’ Μπαϊκαρά), Ρομέου (84’ Χασομέρης), Σαμπάτ

Στον πάγκο: Σεϊδάν, Καθάριος, Μακρυδημήτρης, Ρίζος

Πλατανιάς (Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Ινκούμ, Φερνάντες, Αγκιλέρα, Φαΐσκα, Δημήτρης (46’ Μπέλιτς), Καζναφέρης (74’ Τόρες), Μενδρινός, Σιαλμάς, Κατάι (46’ Γουνδουλάκης), Βλαχοδήμος

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Γιαχία, Ντεντάκης, Σουκιάς Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: