Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Πέρασε μπροστά ο Οζιέ!!

Την κούρσα της γενικής κατάταξης του ράλι της Σουηδίας οδηγεί ο Σεμπαστιάν Οζιέ μετά την ολοκλήρωση του πρώτου περάσματος των τριών ειδικών διαδρομών της δεύτερης ημέρας.

Πέρασε μπροστά ο Οζιέ!
Στην πρώτη θέση του ράλι της Σουηδίας πέρασε ο Σεμπαστιάν Οζιέ μετά την ολοκλήρωση του πρώτου περάσματος των τριών ειδικών διαδρομών της δεύτερης ημέρας του αγώνα.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής της Volkswagen ξεκίνησε με… φορά κάνοντας τον ταχύτερο χρόνο στις πρώτες δύο ειδικές (SS2 και SS3) προσπερνώντας τον Αντρέα Μίκελσεν, ο οποίος βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Ο οδηγός της VW αναμένεται να δώσει μάχη στο δεύτερο λουπ της δεύτερης ημέρας, δεδομένου ότι απέχει μόλις 1,6 δεύτερα από τον πρωτοπόρο Οζιέ. Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Γιάρι- Μάτι Λάτβαλα, ρίχνοντας τέταρτο τον Οτ Τάνακ.

Τη θέση του, πέμπτη, διατήρησε ο Μίκο Χιρβόνεν με M-Sport. Εκτός δεκάδας και πιο συγκεκριμένα στην 12η θέση βρίσκεται ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα.

Το πρώτο λουπ της ημέρας έχει ολοκληρωθεί με τους οδηγούς να κάνουν μία ανασυγκρότηση, δεδομένου ότι δεν περιλαμβάνει service park πριν ξεκινήσουν το δεύτερο πέρασμα των τριών ειδικών διαδρομών.

Αναλυτικά η κατάταξη μετά την SS4:

1. Σεμπαστιάν Οζιέ, VW, 20:56.7
2. Αντρέας Μίκελσεν, VW, + 1.6
3. Γιάρι Μάτα Λάτβαλα, VW, +6.1
4. Οτ Τάνακ ,M-Sport Ford, +8.3
5. Μίκο Χιρβόνεν, Citroen, +15.0
6. Μαντς Όστμπεργκ, Citroen, +18.0
7. Τιερί Νουβίλ ,Hyundai, +25.0
8. Γιούχο Χάνινεν, Hyundai, +25.5

Αναλυτικά οι νικητές των ειδικών:

SS1: Μίκελσεν, VW
SS2: Οζιέ, VW
SS3: Οζιέ, VW
SS4: Μίκελσεν, VWΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: