Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Στέφενς, το απόλυτο αφεντικό!!

Ο Απόστολος Παγώνης... αποκωδικοποιεί το τηλεφώνημα αλλά και το «μήνυμα» του Ιβάν Σαββίδη που κάνει πιο «σταθερό» στην θέση του τον Στέφενς!  Δεν είναι μόνο η απευθείας η επικοινωνία των δύο αντρών που γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ! Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr μέλη της διοίκησης του «Δικεφάλου του Βορρά» ενημέρωσαν τον Χιουμπ Στέφενς πως ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε ότι: «είσαι το αφεντικό στην ομάδα».
Μάλιστα ο Ολλανδός φαντάζει στα μάτια όλων και ενισχυμένος μετά την επίσκεψη και τα όσα είπαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Ν. Μεσήμβριας, αλλά και τα όσα άκουσε από τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ.
Ο Στέφενς όπως είχαμε αναφέρει στο gazzetta.gr είχε ζητήσει τα κλειδιά της ομάδας από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη.
Ο τεχνικός του «δικεφάλου» προχώρησε σ’ αυτή την κίνηση γιατί αισθανόταν αρκετούς να παρεμβαίνουν στο έργο του. Τόσο σε θέματα πειθαρχίας, αποδυτήρια, αλλά και στα μεταγραφικά. Έτσι λοιπόν σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr τα μέλη της διοίκησης μετέφεραν την άποψη του μεγαλομετόχου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε θέλουμε αφεντικό στην ομάδα» κάτι που σημαίνει ότι παρά τα όσα ακολούθησαν της... εύκολης ήττας στην Λεωφόρο, την δεδομένη στιγμή δεν υφίσταται θέμα προπονητή!
Ο Στέφενς πλέον έχοντας το γενικό πρόσταγμα, αναμένεται να βάλει τους δικούς του όρους με σκοπό να επιστρέψει η ηρεμία στην ομάδα που είναι ο πρωταρχικός στόχος. Πλέον τα θέματα θα λύνονται εντός των αποδυτηρίων και όχι με παρεμβάσεις και συναινετικές λύσεις, όπως στις περιπτώσεις Γκαρσία και Χακόμπο...
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην είναι ακόμα σε θέση να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό, όμως έχει μπροστά του μια σειρά αγώνων για το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο, αλλά και την Ευρώπη που θα κρίνει πολλά.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: