Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Νάτχο: «Πολλές πιθανότητες να μείνω, αν…»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι, άφησε ο Μπίμπρας Νάτχο, στο περιθώριο της βράβευσής του για το Best Goal της 23ης αγωνιστικής.

Νάτχο: «Πολλές πιθανότητες να μείνω, αν…»
Πολλές πιθανότητες παραμονής στον ΠΑΟΚ και μετά το καλοκαίρι, που τελειώνει το εξάμηνο συμβόλαιο του, άφησε ο Μπίμπρας Νάτχο. «Είναι σημαντικό να αισθάνομαι όπως τώρα, αν γίνει αυτό τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες» δήλωσε στο περιθώριο της βράβευσής του για το Best Goal της 23ης αγωνιστικής.

Ο Ισραηλινός μέσος εξέφρασε την πίστη του ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα, ενώ σε ερώτηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, απάντησε ότι είναι καλύτερο από ό,τι περίμενε, αποφεύγοντας, όμως, να μιλήσει για τους διαιτητές.

Αναλυτικά, ο Μπίμπρας Νάτχο, μίλησε:

Για το βραβείο του: «Ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους για το βραβείο, είναι η πρώτη φορά που παίρνω κάτι ανάλογο και ελπίζω να μην είναι τελευταία».

Για το πως αισθάνεται στον ΠΑΟΚ: «Αισθάνομαι πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενος. Νομίζω, όμως, ότι τώρα πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα και όλοι μαζί να προχωρήσουμε προς τα εμπρός».

Για την πρώτη του εικόνα από την ομάδα: «Κατάλαβα πόσο σημαντική είναι η ομάδα για τον κόσμο. Αυτά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας δεν είναι καλά για την ομάδα. Την μία κερδίζουμε με μεγάλο σκορ και μετά χάνουμε χωρίς προσπάθεια. Ενδεχομένως αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι τον Ιανουάριο ήρθαμε πολλοί καινούργιοι παίκτες. Πρέπει αυτή και την άλλη εβδομάδα να φέρουμε νίκες».

Για το τι θα πρέπει να γίνει για να μείνει περισσότερο από έξι μήνες στον ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικό να αισθάνομαι όπως τώρα, αν γίνει αυτό τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες. Μπορεί να ήρθα μόνο για έξι μήνες, αλλά έχουμε με τον ΠΑΟΚ σημαντική οψιόν, που δεν υπάρχει μόνο για να πιστεύουν οι φίλαθλοι ότι υπάρχει».

Για το τι πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι από τον ίδιο: «Είμαι λίγο καιρό εδώ, πιστεύω ότι σε μία δύο εβδομάδες θα βρίσκομαι σε καλή κατάσταση και μαζί με τους συμπαίκτες μου να φέρουμε την ομάδα ένα επίπεδο παραπάνω».

Για τον ρόλο του στο γήπεδο: «Εγώ θέλω να παίζω. Εδώ έχω πιο επιθετικό ρόλο, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Η ερώτηση είναι αν μπορώ να βοηθήσω ή όχι».

Για την εικόνα του από το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Για τους διαιτητές δεν θέλω να μιλήσω. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καλύτερο από αυτό που πίστευα, ενώ για την ομάδα για την πόλη έχω να πω ότι αισθάνομαι καταπληκτικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: