Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Στον τελικό η Φιορεντίνα!!

Οι "βιόλα" επικράτησαν 2-0 της Ουντινέζε και πήραν την πρόκριση στον τελικό του Coppa Italia, αφού ανέτρεψαν το σε βάρος τους 2-1 του πρώτου αγώνα.

Στον τελικό η Φιορεντίνα
Η Φιορεντίνα εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας στις 3 Μαϊου, μετά την επικράτηση με 2-0 απέναντι στην Ουντινέζε, με το οποίο «έσβησε» το σε βάρος της 2-1 στον πρώτο αγώνα.

Οι «βιόλα» κατόρθωσαν ν’ ανοίξουν νωρίς το σκορ, όταν μετά από σέντρα του Πιζάρο, από αριστερά, ο Χοακίν έπιασε κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, στέλνοντας την στον επερχόμενο Πασκουάλ, που με δυνατό σουτ πάνω στην κίνηση "κεραυνοβόλησε" τον Σκουφέ από κοντά για το 1-0 στο 14ο λεπτό.

Το 2-0 έγινε στο 61ο λεπτό όταν ο Κουαδράδο πήρε τη μπάλα λίγο πάνω από τη σέντρα, προχώρησε μέχρι και 10 μέτρα έξω από την περιοχή και με έναν δεξί «κεραυνό» έκανε το 2-0.

Στο φινάλε της αναμέτρησης αποβλήθηκε ο Ντομίτζι για την Ουντινέζε, όπως και ο Μπαντού που καθόταν στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους.

Φιορεντίνα (3-5-2): Νέτο, Ντιακιτέ, Ροντρίγκεζ, Σάβιτς (60’ Κόμπερ), Πασκουάλ, Πιζάρο, Ακουιλάνι, Φερνάντεζ, Κουαδράδο, Χοακίν (89’ Βάργκας), Μάτρι (56’ Μάτος)

Ουντινέζε (3-4-1-2): Σκουφέ, Ντομίτζι, Ντανίλο, Χερτό, Γκ. Σίλβα (90’ Γεμπντά), Άλαν, Πίντσι (57’ Μουριέλ), Βίντμερ, Περέιρα, Μπ. Φερνάντες, Ντι Νατάλε (80’ Νίκολας Λόπεζ)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: