Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

«Φτιαγμένος ο Φαν Πέρσι»!

Ιδιαίτερο κίνητρο να σκοράρει εναντίον της Άρσεναλ έχει ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς Σαχά. «Φτιαγμένο» τον χαρακτήρισε ο Γάλλος.

«Φτιαγμένος ο Φαν Πέρσι»!
Πλήρως συνειδητοποιημένος για την σημασία της αναμέτρησης Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο οποίος έχει πολλά κίνητρα για πιάσει υψηλή απόδοση, αλλά και να σκοράρει, όπως υποστήριξε ο Λουίς Σαχά.

Ο πρώην επιθετικός της Γιουνάιτεντ, δήλωσε πως ο Ολλανδός θέλει να σκοράρει για τέταρτο σερί παιχνίδι εναντίον της παλιάς του ομάδας και ξέρει ακριβώς ποιος είναι ο τρόπος για να το πετύχει, γνωρίζοντας τις αδυναμίες των «κανονιέρηδων».

«Πλέον, το επίκεντρο σε αυτόν τον αγώνα είναι ο Φαν Πέρσι. Ένας παίκτης συνήθως παίζει καλά εναντίον πρώην ομάδας του και ο Ρόμπιν έχει τρία γκολ σε τρία παιχνίδια κόντρα στην Άρσεναλ. Έχεις υψηλότερο κίνητρο απέναντι στην πρώην ομάδα σου και θέλεις να εκμεταλλευτείς τις αδυναμίες της. Είναι φτιαγμένος για αυτό το παιχνίδι».

Ακόμη, ο Λουίς Σαχά αναφέρθηκε στο αν πρέπει να πανηγυρίζει ο Φαν Πέρσι τα γκολ που πετυχαίνει στους αγώνες με την Άρσεναλ:

«Το πρώτο γκολ που τους έβαλε δεν το πανηγύρισε σε ένδειξη σεβασμού. Από τότε όμως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος όταν σκοράρει εις βάρος τους. Έχει μεγάλη θέληση να το πετύχει και την Τετάρτη». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: