Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Κόπα Λιμπερταδόρες: «Ζωγραφιά» στη Βραζιλία!! (videos)

Με τη συμβολή… βόμβας του Ουάλισον, η Μποταφόγκο επικράτησε της Σαν Λορένζο με 2-0 στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες.
Το σκορ άνοιξε στο 30ό λεπτό, όταν ο Χουάν Μανουέλ Φερέιρα πήρε ριμπάουντ από μακρινό σουτ, ενώ στο 52ο ο 25χρονος Ουάλισον βρήκε δίχτυα από μακρινή απόσταση με δυνατό σουτ. Οι ήττες συλλόγων της Αργεντινής συνεχίστηκαν με την Άρσεναλ Σαραντί να χάνει με 1-0 στο Μεξικό από τη Σάντος Λαγκούνα λόγω γκολ του Ορίμπε Περάλτα στο 19ο λεπτό, στο τελείωμα πανέμορφης επίθεσης των γηπεδούχων, αλλά η Βελέζ κέρδισε με 1-0 την Ουνιβερσιτάριο στο Περού λόγω… κεραυνού του 24χρονου Έκτορ Καντέρος στο 81ο λεπτό.
Από την πλευρά της, η κάτοχος του Λιμπερταδόρες, Ατλέτικο Μινέιρο, πέρασε με 1-0 από τη Βενεζουέλα και την έδρα της Σαμόρα χάρη σε κεφαλιά του Ζο στο 88ο λεπτό κατόπιν εκτέλεσης κόρνερ του Ροναλντίνιο. Σε άλλο παιχνίδι του τέταρτου γκρουπ, στην Κολομβία, η Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε επιβλήθηκε με 3-1 της Κλουμπ Νασιονάλ, αφού οι Έντισον Μέντεζ και Ντάνι Τόρες βρήκαν δίχτυα στο 58ο και στο 60ό λεπτό, ενώ ο Τζόναθαν Κοπέτε απάντησε σε πέναλτι του Αλεχάντρο Μαρτίνο Ροντρίγκεζ στο 78ο λεπτό με το 3-1 στο 80ό.
Παρακάτω όλοι οι όμιλοι του Κόπα Λιμπερταδόρες:
Πρώτος Όμιλος
Ουνιβερσιτάριο-Βελέζ 0-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Βελέζ (Αργεντινή) 3 (1 αγ.), Δε Στρόνγκεστ (Βολιβία) 0, Ατλέτικο Παραναένσε (Βραζιλία) 0, Ουνιβερσιτάριο (Περού) 0 (1 αγ.).
Δεύτερος Όμιλος
Μποταφόγκο-Σαν Λορένζο 2-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Μποταφόγκο 3 (1 αγ.), Ουνιόν Εσπανιόλα (Χιλή) 0, Ιντεπεντιέντε Ντε Βάλε (Εκουαδόρ) 0, Σαν Λορένζο (Αργεντινή) 0 (1 αγ.).
Τρίτος Όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Λανούς (Αργεντινή) 0, Ντεπορτίβο Κάλι (Κολομβία) 0, Σέρο Πορτένιο (Παραγουάη) 0, Ο’ Χίγκινς (Χιλή) 0.
Τέταρτος Όμιλος
Σαμόρα-Ατλέτικο Μινέιρο 0-1
Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε-Κλουμπ Νασιονάλ 3-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε (Κολομβία) 3 (1 αγ.), Ατλέτικο Μινέιρο 3 (1 αγ.), Σαμόρα (Βενεζουέλα) 0 (1 αγ.), Κλουμπ Νασιονάλ (Παραγουάη) 0 (1 αγ.).
Πέμπτος Όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ντεφενσόρ (Ουρουγουάη) 0, Κρουζέιρο (Βραζιλία) 0, Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε (Χιλή) 0, Ρεάλ Γκαρκιλάσο (Περού) 0.
Έκτος Όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ατλέτικο Νασιονάλ (Κολομβία) 0, Νιούελς Ολντ Μπόις (Αργεντινή) 0, Γκρέμιο (Βραζιλία) 0, Νασιονάλ Μοντεβιδέο (Ουρουγουάη) 0.
Έβδομος Όμιλος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Μπολιβάρ (Βολιβία) 0, Λεόν (Μεξικό) 0, Εμελέκ (Εκουαδόρ) 0, Φλαμένγκο (Βραζιλία) 0.
Όγδοος Όμιλος
Σάντος Λαγκούνα-Άρσεναλ Σαραντί 1-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Σάντος Λαγκούνα (Μεξικό) 3 (1 αγ.), Πενιαρόλ (Ουρουγουάη) 0, Ντεπορτίβο Ανσοατέγκι (Βενεζουέλα) 0, Άρσεναλ Σαραντί 0 (1 αγ.).
Σημείωση: Οι πρώτες δύο ομάδες από κάθε όμιλο προκρίνονται στη φάση των «16».











Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: