Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Euro 2016 με Νικοπολίδη!!

Ανάμεσα στους κορυφαίους Ευρωπαίους τερματοφύλακες όλων των εποχών θα βρεθεί ο Αντώνης Νικοπολίδης για την κλήρωση των προκριματικών του Euro 2016.
Τεράστια τιμή για την Ελλάδα και τον Αντώνη Νικοπολίδη η παρουσία του πρωταθλητή Ευρώπης του 2004 στην κλήρωση που θα γίνει στις 23 Φεβρουαρίου στην Νίκαια. Σε gala στην πόλη της Γαλλίας θα γίνουν γνωστοί οι όμιλοι των προκριματικών του Euro 2016 και ο πρώην τερματοφύλακας των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είναι ανάμεσα στους Legends που θα δώσουν το «παρών».
Top ονόματα που έχουν κατακτήσει τη διοργάνωση και άλλα που έχουν διακριθεί σε αυτή θα είναι στη Νίκαια για την κλήρωση. Χοσέ Ανχελ Ιριμπάρ, Φαμπιάν Μπαρτέζ, Ντίνο Τζοφ, Ζοέλ Μπατς, Ιβο Βίκτορ, Αντρέας Κέπκε, Χάραλντ Σουμάχερ, Γκόρντον Μπανκς, Ρέι Κλέμενς, Ζαν-Μαρί Πφαφ, Πατ Τζένινγκς, Γιαν Τομαζέφσκι, Ρίνατ Ντασάεφ, Βίτορ Μπαΐα, Πέτερ Σμάιχελ, Χαν Φαν Μπρόκελεν, Εντουιν Φαν Ντερ Σαρ.
Το Euro του 2016 θα γίνει στην Γαλλία και θα φιλοξενηθεί σε δέκα περιοχές (Μπορντό, Λανς, Λιλ, Λιόν, Μασσαλία, Νίκαια, Παρίσι, Σεντ Ντενί, Σεντ Ετιέν, Τουλούζη). Οι αγώνες της τελικής φάσης θα γίνουν από τις 10 Ιουνίου μέχρι τις 10 Ιουλίου και ολοκληρωθούν στο «Σταντ Ντε Φρανς» του Παρισιού.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: