Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Είτε έτσι, είτε αλλιώς, Ολυμπιακός…!

Με αρκετές αλλαγές -αλλά ίδια την κάψα να κατακτήσει και τον τίτλο του Κυπέλλου- θα πάει ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι. Χωρίς Ρομπέρτο, Φουστέρ και Χολέμπας οι «ερυθρόλευκοι», μέσα ξανά ο Πέρες.

Είτε έτσι, είτε αλλιώς, Ολυμπιακός…
Πεπεισμένος ότι η ποιότητα του Ολυμπιακού επιτρέπει το συνδυασμό rotation και πρόκρισης σε μια δύσκολη έδρα, όπως του Ατρομήτου, δείχνει ο Μίτσελ.

Πέραν των ανέτοιμων Φουστέρ και Χολέμπας (ο πρώτος γυμνάστηκε κανονικά σήμερα κι ο δεύτερος έκανε ατομικό) ο Ισπανός δεν άλλαξε την τακτική του κι άφησε έξω από ένα ακόμα παιχνίδι Κυπέλλου τον Ρομπέρτο.

Απ’ τις επιλογές του, δε, απέκλεισε και τον Βαλντές (που προπονήθηκε κανονικά), αλλά και τους Ιμπαγάσα, Παπάζογλου, οι οποίοι επίσης κόπηκαν απ’ την αποστολή. Αντίθετα, μέσα στους «εκλεκτούς» του είναι ξανά ο Πέρες, που έχει πιθανότητες και για το βασικό σχήμα

Κατά τ’ άλλα, η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για το κρίσιμο αυριανό ματς ολοκληρώθηκε με προπόνηση -όπου δόθηκε βάρος στην κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή- αλλά και ασκήσεις ανάπτυξης του παιχνιδιού και τελειώματα.

Όσο για την πιθανότερη ενδεκάδα με την οποία θα διεκδικήσουν την πρόκριση, αυτή μοιάζει να είναι η εξής: Τερματοφύλακας ο Μέγιερι και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Σαλίνο, Παπαδόπουλος, Μανωλάς και Μπονγκ (ή Μαρκάνο). Στα χαφ θα είναι οι Σάμαρης, Μανιάτης, Τσόρι και στην τριάδα της επίθεσης οι Κάμπελ, Ολαiτάν και Σαβιόλα (ή Πέρες).

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς του Περιστερίου: Κάρολ, Μέγιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Πέρες, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βέργος, Βούρος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: