Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Αγοράζει Ιτούρμπε η Βερόνα!

Οπως επιβεβαίωσε ο γενικός διευθυντής του κλαμπ, η Βερόνα θα ασκήσει το δικαίωμα αγοράς του Αργεντινού εξτρέμ, ο οποίος πιθανότατα θα πουληθεί αμέσως.
Η Ελλάς ανακοίνωσε μέσω του site της ότι το καλοκαίρι θα κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του Χουάν Ιτούρμπε, τον οποίο απέκτησε το καλοκαίρι δανεικό από την Πόρτο. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έχει βγάλει μάτια φέτος στην Serie A και «ανάγκασε» την Βερόνα να πάρει την απόφαση να τον αγοράσει για να τον πουλήσει αμέσως και να βγάλει κέρδος.
Ο σύλλογος με δηλώσεις του γενικού διευθυντή, Τζιοβάνι Γκαρντίνι, επιβεβαίωσε ότι θα δώσει τα 15 εκατ. ευρώ στους Δράκους για τον Ιτούρμπε, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχωρήσει από το «Μπεντεγκόντι».
Αν και οι νεοφώτιστοι έχουν κάπου... χωμένες τις δηλώσεις για το θέμα, έκαναν σαφές ότι θα τον κάνουν δικό τους με κανονική μεταγραφή. «Ο Ιτούρμπε; Εχουμε το δικαίωμα να τον αποκτήσουμε και θα κάνουμε χρήση της οψιόν αγοράς τον Ιούνιο. Στη συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει. Παρουσιάσαμε στο πρωτάθλημα ένα από τα καλύτερα ταλέντα» ήταν τα λόγια του Γκαρντίνι.
Ο Ιτούρμπε είναι αριστεροπόδαρος, αγωνίζεται σαν δεξιός εξτρέμ και ήδη η Ρόμα θεωρείται φαβορί για την υπογραφή του, η οποία θα της κοστίσει 20-21 εκατ. ευρώ. Φέτος στην Serie A έχει παίξει σε 19 αγώνες και έχει απολογισμό πέντε γκολ και μία ασίστ.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: