Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Σφαιρόπουλος: «Να δείξουμε καλό πρόσωπο»

Παρότι ελπίδες πρόκρισης δεν έχει, ο Πανιώνιος στοχεύει σε μία αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι στη Νίζνι στη Ρωσία για τους «32» του Eurocup την Τετάρτη.

Σφαιρόπουλος: «Να δείξουμε καλό πρόσωπο»
Το γεγονός ότι δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο δεν σημαίνει πως ο Πανιώνιος πάει για... εκδρομή στη Ρωσία, όπου την Τετάρτη αντιμετωπίζει τη Νίζνι (17:40) για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των «32» του Eurocup.

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, από τις καλύτερες του ομίλου, που διεκδικεί την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup. Εμείς θέλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40’ του αγώνα, να δείξουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί», δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Από τη μεριά του, ο Λάντον Μίλμπουρν πρόσθεσε: «Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα χωρίς να έχουμε ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Οφείλουμε, όμως, από σεβασμό στην ιστορία της ομάδας, στον θεσμό του Eurocup και την προσπάθεια που κάναμε μέχρι τώρα, να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί από την αναμέτρηση. Για να το πετύχουμε πρέπει έχουμε διάρκεια στην καλή απόδοση μας και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: