Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Εκεί, σε κάνει να υποφέρεις!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος λέει στο sport-fm.gr μία τελευταία κουβέντα για το μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς στο κύπελλο Ελλάδας.

Εκεί, σε κάνει να υποφέρεις
*** Ένα πράγμα που μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση στον φετινό Ατρόμητο είναι ο τρόπος με τον οποίο μπαίνει στα παιχνίδια κι ειδικά όταν παίζει μέσα στο Περιστέρι. Και εκτός έδρας, αλλά κυρίως μέσα στο Περιστέρι.

*** Πραγματικά το ξεκίνημα των αγώνων του θυμίζει μεγάλη ομάδα. Πιέζει πολύ ψηλά και δεν αφήνει τον αντίπαλο να πάρει ανάσα. Δεν το κάνει για πολύ, αλλά σε αυτά τα 20 λεπτά που το κάνει, ο αντίπαλος υποφέρει. Και τις περισσότερες φορές ο Ατρόμητος ανοίγει το σκορ, παίρνοντας σημαντικό πλεονέκτημα.

*** Δεν ξέρω αν το κάνει και σήμερα με τον Ολυμπιακό. Το…υποπτεύομαι, αλλά δεν είμαι σίγουρος, επειδή πλέον μιλάμε για ρεβάνς σε 0-0 πρώτου αγώνα και σίγουρα ο Ατρόμητος δεν θέλει με τίποτα να φάει γκολ. Πολύ απλά γιατί μετά θα πρέπει να βάλει δύο για να περάσει. Έτσι, λογικά θα περιορίσει τα ρίσκα του.

*** Αλλά αν του βγει του Ατρόμητου και προηγηθεί, το πράγμα δεν θα είναι καθόλου εύκολο για τον Ολυμπιακό. Και γιατί θα αγχωθεί ο Ολυμπιακός και θα γιγαντωθεί ψυχολογικά ο Ατρόμητος, αλλά και γιατί ο Ατρόμητος θα βρει χώρους για επικίνδυνες αντεπιθέσεις, αφού ο Ολυμπιακός θα είναι υποχρεωμένος να ανοιχτεί περισσότερο.

*** Προσέξτε: και να προηγηθεί ο Ολυμπιακός, δεν σημαίνει ότι θα έχει δεμένο το γάϊδαρό του. Ο φετινός Ατρόμητος έχει αποδείξει σε πολλά παιχνίδια, ότι μπορεί να τα φέρει βόλτα ακόμη κι αν μείνει πίσω στο σκορ. Και τα έχει γυρίσει σε νικηφόρα και έχει ισοφαρίσει. Όμως, θα είναι ένα σοβαρό βήμα για τον Ολυμπιακό προς την πρόκριση.

*** Άλλωστε, ο Ατρόμητος φέτος μία φορά προηγήθηκε κι έχασε. Με τον Ολυμπιακό! Αλλά στο Καραϊσκάκη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: