Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ούκιτς: «Ακόμα έχουμε πολύ δρόμο» (video)

Ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του έχει ο Παναθηναϊκός καθώς το Κύπελλο ήταν ο ένας στόχος, αλλά υπάρχουν ακόμα το πρωτάθλημα και η Ευρωλίγκα, σύμφωνα με όσα είπε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς στο site των «πράσινων».

Ούκιτς: «Ακόμα έχουμε πολύ δρόμο» (video)
Στο επίσημο site του μπασκετικού Παναθηναϊκού μίλησε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς μετά την επιτυχία των «πράσινων» στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Κροάτης γκάρντ επισήμανε πως απλά το «τριφύλλι» πήρε ένα τίτλο και πως έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρωλίγκα.

«Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για εμάς να πάρουμε τον τίτλο και στο τέλος τα καταφέραμε. Το είχα πει και πριν από λίγο καιρό. Όλα ήταν στο χέρι μας. Από εμάς εξαρτιόταν ο τελικός. Από την δική μας ομάδα. Είμαστε ένα πολύ καλύτερο σύνολο σε σχέση με αυτό του Άρη και το αποδείξαμε με τον καλύτερο τρόπο στο δεύτερο ημίχρονο του τελικού», δήλώσε για τον τελικό του Κυπέλλου ο Ούκιτς.

«Ακόμα έχουμε μπροστά μας πολύ μεγάλο δρόμο τόσο στο πρωτάθλημα της Euroleague, όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στην Euroleague σε κάθε ματς θα πρέπει να παρουσιαζόμαστε κάθε φορά και καλύτεροι, μιας και έχουμε μπροστά μας μια σειρά με πάρα πολλά δύσκολα ματς. Στην Ελλάδα θα πρέπει να δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι τον Ιούνιο όταν και θα κριθεί ο τίτλος», προσέθεσε ο γκαρντ των «πράσινων», ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: