Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

«Ζητήσαμε διακανονισμό»

eleyteriadis
Ο νομικός της ΠΑΕ Ηρακλής, Σάκης Ελευθεριάδης μίλησε στον Arena FM 89,4 για τις οφειλές της ΠΑΕ προς το Καυτατζόγλειο και τόνισε ότι η ομάδα δεν κινδυνεύει με έξωση από το γήπεδο.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για την οφειλή στο Καυτατζόγλειο: «Η οφειλή που έχει η ομάδα προς το Καυτατζόγλειο προέρχεται από την χρήση των αγώνων για τα δυο χρόνια που είμαστε εμείς διοίκηση στον Ηρακλή. Με συγκεκριμένα νούμερα σας λέω ότι το ποσό που οφείλεται είναι 40.000 ευρώ για την φετινή χρονιά και μαζί με τις μη ληξιπρόθεσμες οφειλές, οφείλονται ακόμα 55.000 ευρώ. Θα πρέπει απλά να διευκρινίσουμε ότι, η χρήση του γηπέδου, γιατί το γήπεδο ανήκει στην γενική γραμματεία αθλητισμού, αντιλαμβάνεστε ότι ο Ηρακλής δεν είναι η μοναδική ομάδα που οφείλει στην ΓΓΑ, ομάδες άλλες οφείλουν πολύ μεγαλύτερα ποσά, πάνω από 1 εκ. ευρώ, όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ».
Για το αν η ομάδα κινδυνεύει με έξωση: Η ΠΑΕ Ηρακλής είχε δεσμευτεί ότι θα στείλει χθες(10/2) πρόταση διακανονισμού, κάτι που έγινε σήμερα λόγω κάποιων ανειλημμένων υποχρεώσεων. Έχει ήδη σταλεί και πιστεύουμε ότι θα γίνει αποδεκτή από την διοίκηση του Καυτατζογλείου. Δεν ανησυχούμε γιατί ο Ηρακλής έχει υπογράψει μια σύμβαση με το Καυτατζόγλειο. Για να γίνει ένας αγώνας στο γήπεδο χρειάζονται  2500 ευρώ. Από εκεί και πέρα ,όσα εισιτήρια έχει η ομάδα, πρέπει να αποδίδεται το 15% των εισπράξεων, σε κάθε περίπτωση όμως κατ’ ελάχιστο όριο είναι τα 2500 ευρώ. 3000 ευρώ είναι η χρήση των προβολέων, νούμερα εξωπραγματικά. Από εκεί και πέρα όλη η χρήση του Καυτατζογλείου, εκτός από τους διαιτητές, οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για να ξεκινήσει ο αγώνας είναι 7500 ευρώ(σεκιούριτι, προσωπικό κτλ). Αν συνυπολογίσουμε και το κόστος της διαιτησίας που χθες ήταν 3000 ευρώ, φτάσαμε στα 10.500 ευρώ. Τα έσοδα μας χθες από τα εισιτήρια ήταν 5.500 ευρώ. Σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι δηλαδή, μπήκαμε μέσα».
Για το αν έγινε έρανος (όπως γράφτηκε) για την πληρωμή των διαιτητών: «Αν θεωρείται έρανο το να πήρε ο πρόεδρος από μένα λεφτά γιατί εκείνη την ώρα δεν είχε, αυτό δεν είναι έρανος, απλά κάθε ομάδα κάνει έναν προγραμματισμό, και δεν κινδύνεψε ούτε για ένα λεπτό η μη διεξαγωγή του αγώνα. Όσο για το χρήματα που δόθηκαν από τον φίλο του προέδρου για την ομάδα, τα 120000 ευρώ δόθηκαν σε ανειλημμένες υποχρεώσεις της ομάδας, δεν κρατήθηκε ούτε ένα ευρώ, πληρώθηκαν οι ποδοσφαιριστές ,οι προπονητές και άλλες υποχρεώσεις της ομάδας».
Με την υπόθεση με τα κουπόνια από την πλευρά της ΑΘ-10: «Αυτά τα κουπόνια όπως οι ίδιοι ανακοινώνουν δίνονται τα χρήματα στον προπονητή της ομάδας. Πάντως χθες υπάρχει έκθεση από τον παρατηρητή για το γεγονός αυτό, γιατί ότι απαγορεύονται να εκδίδονται κουπόνια και η ομάδα κινδυνεύει με τις κυρώσεις που προβλέπονται. Υπάρχει πρόβλημα , μπορεί οι φίλαθλοι να αντιδρούν για ορισμένα πράγματα, αλλά ο τρόπος που επέλεξαν βάζει σε μεγάλο κίνδυνο την ομάδα ».
Για τους Ιρανούς: «Όσο αναφορά τους Ιρανούς, υπήρχε διοικητικό συμβούλιο και αναμένουμε εντός των ημερών την απάντηση τους».
«Θα ήθελα να πω ότι σε μια κρίσιμη μέρα για τον Ηρακλή, μετά από μια μη αναμενόμενη ήττα της ομάδας, το πρώτο θέμα που απασχόλησε συγκεκριμένα ιστοσελίδα ήταν αν έγινε έρανος ή όχι. Αυτά τα δημοσιεύματα μόνο κακό κάνουν στην ομάδα. Πρέπει να ενώσουμε όλη τις δυνάμεις μας, να ξεχάσουμε αυτά που μας χωρίζουν γιατί στόχος όλων είναι η άνοδος της ομάδας».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: