Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

«Θέλω επιτέλους Τσάμπιονς Λιγκ»

Lukaku_2695825b
Ο Ρομέλου Λουκάκου εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει όσο πιο γρήγορα γίνεται στη Τσέλσι, αλλά και να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ καθώς θεωρεί τον εαυτό του έτοιμο για αυτή τη μεγάλη διοργάνωση.
«Σε λίγο κλείνω τα 21 μου χρόνια. Είμαι επαγγελματίας εδώ μια πενταετία. Ήρθε η ώρα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για μένα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό θα είναι το επόμενο βήμα που χρειάζομαι για να εξελιχθώ περισσότερο. Τελεία! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Γουέιν Ρούνεϊ ήταν ήδη έμπειροι σε αυτό το επίπεδο σε ηλικία 23-24 ετών. Θέλω να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ τώρα! Πρέπει τώρα να δείξω ότι είμαι έτοιμος. Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο και γνωρίζω ότι η Τσέλσι παρακολουθεί την εξέλιξή μου. Όλα όμως εξαρτώνται από το τι πιστεύει ο προπονητής για μένα»!
Για τον Ζοσέ Μουρίνιο και τον δανεισμό του: «Μετά από μια καλή σεζόν που είχα με τη Γουέστ Μπρομ ήταν σημαντικό να συνεχίσω να εξελίσσομαι. Για μένα, υπάρχει διαφορά να αγωνίζομαι αντί για 45 ματς σε 20 και να σημειώνω 10 γκολ αντί για 20. Εάν μπορούσα να γίνω ακόμη καλύτερος απ’ότι πέρσι, γιατί να μην το κάνω;».
Για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας: «Σε αυτή τη διοργάνωση δεν πας για να παίξεις για τον εαυτό σου, να προσπαθήσεις να πάρεις μεταγραφή. Δουλεύεις μόνο για την ομάδα. Το Μουντιάλ είναι μια ευκαιρία να δείξουμε στον κόσμο ότι διαθέτουμε καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Το να συμμετάσχουμε στα ημιτελικά μοιάζει μακρινό, όμως αν φτάσουμε μέχρι τα προημιτελικά θα ήταν εξαιρετικό. Θα είναι πιο ρεαλιστικό να πούμε ότι ίσως φτάσουμε στα ημιτελικά ή στον τελικό του Euro 2016, παρά τώρα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: