Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

«Το μέλλον του Παναθηναϊκού»

Τα τυπικά έχουν απομείνει για να υπογράψει ο Φραν Τούντορ στον Παναθηναϊκό. «Μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ καλό παίκτη», δήλωσε ο Πράνιτς για τον νεαρό μπακ-χαφ.

«Το μέλλον του Παναθηναϊκού»
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Φραν Τούντορ στον Παναθηναϊκό.

Ο 18χρονος δεξιός μπακ-χαφ κατάφερε να πείσει τον Γιάννη Αναστασίου και τους συνεργάτες του για την αξία του, με τον Νίκο Νταμπίζα να βρίσκεται σε επαφή με την κροατική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για να φτάσει στο «τριφύλλι» το χαρτί που αποδεικνύει πως έχει μείνει ελεύθερος από την ΝΚ Ζάγκρεμπ.

Το μόνο που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι αν ο Κροάτης θα υπογράψει για 1,5 ή 2,5 χρόνια. Σίγουρα μέχρι το καλοκαίρι θα προπονείται με την πρώτη ομάδα των «πρασίνων», ενώ παράλληλα θα παίζει και με τους Νέους.

Ο Ντάνιελ Πράνιτς έχει υπό... την προστασία του τον ανιψιό του Ιγκόρ Τούντορ, όλο αυτό το διάστημα που δοκιμάζεται από τον Αναστασίου και με δηλώσεις του στην «Πράσινη» τονίζει:

«Νομίζω ότι ο Τούντορ είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος και μπορεί να εξελιχθεί σε έναν πολύ καλό παίκτη. Στον Παναθηναϊκό θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει σκληρά και να βελτιωθεί κι άλλο. Τον ξέρω από μικρό, τον είδα και στις προπονήσεις για το τι μπορεί να κάνει και νομίζω πως είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού αυτός ο παίκτης».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: