Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Αφεντικό η Ρεάλ!! (video)

Μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε ξανά την... αδιάφορη Ατλέτικο. Η «βασίλισσα» διπλασίασε τις επιτυχίες της (2-0) και θα διεκδικήσει το 19ο της Κύπελλο Ισπανίας.

Αφεντικό η Ρεάλ! (video)
Εξ’ αρχής το πράγμα ήταν... τελειωμένο.

Και η Ρεάλ Μαδρίτης με δύο γρήγορα πέναλτι έβαλε... ταφόπλακα!

Η ομάδα του Αντσελότι επικράτησε 2-0 της Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν» και σε συνδυασμό με την «προίκα» του πρώτου παιχνιδιού (3-0), έφτασε άνετη κι ωραία για 39η φορά σε τελικό Κυπέλλου Ισπανίας, προκειμένου να κατακτήσει το 19ο τρόπαιό της στη διοργάνωση.

Το ποιον θα συναντήσει την 19η Απριλίου θα το μάθουμε την Τετάρτη το βράδυ όταν η Μπαρτσελόνα φιλοξενείται από τη Σοσιεδάδ κι ενώ οι «μπλαουγκράνα» έχουν προβάδισμα απ’ την πρώτη αναμέτρηση (2-0).

Το ματς:

Ο Σιμεόνε φάνηκε να ‘χει ρίξει... λευκή πετσέτα, κάνοντας ένα μίνι ροτέισον. Και ποιος να τον κακίσει μετά το ευρύ 3-0 του πρώτου αγώνα στο «Μπερναμπέου»; Και νωρίς-νωρίς η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Στο 7’ ο Κριστιάνο Ρονάλντο κέρδισε πέναλτι, ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και... εκτέλεσε τον Αρανθούμπια για το προβάδισμα των φιλοξενούμενων. Κι ενώ πιθανώς η Ατλέτικο θα μπορούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι –τουλάχιστον για τη νίκη- είδε το σουτ του Γκαρθία να σταματά στο δοκάρι του Κασίγιας. Γι’ αυτό και στο 16’ σαν «τιμωρία» ο Μπέιλ κέρδισε νέο πέναλτι, ο «CR7» ανέλαβε εκ νέου το «στημένο» κι έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα.

Τα λεπτά περνούσαν με το τέμπο να είναι μέτριο, το θέαμα σχετικά κακό και τη Ρεάλ να έχει απλώς μια υπεροχή. Κακά τα ψέμματα κανείς δεν είχε να περιμένει κάτι άλλο απ’ το συγκεκριμένο ματς, αφού ήδη το συνολικό σκορ έγραφε 5-0. Το μόνο που απασχόλησε – και πολύ μάλιστα- μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους ήταν ο σοκαριστικός τραυματισμός του Μανκίγιο σε μια «μονομαχία» με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος «έφαγε» αναπτήρα στο κεφάλι στην εκπνοή.

Διαδικαστικού χαρακτήρα εντελώς το δεύτερο μέρος, με τους δύο προπονητές να κάνουν αλλαγές και ο ρυθμός του αγώνα να πέφτει ακόμα περισσότερο. Από τους 22 ποδοσφαιριστές, λίγοι είχαν πλέον διάθεση να παίξουν. Και όπως είπαμε και παραπάνω, πως να τους κακίσεις με τις συνθήκες που είχε πάρει το θέμα της πρόκρισης. Προς το τελευταίο 20λεπτο η Ατλέτικο προσπάθησε να φτάσει τουλάχιστον στο γκολ της τιμής, αλλά κυρίως στο σουτ του Σόσα ο Κασίγιας δήλωσε «παρών» -σε μια απ’ τις ελάχιστες στιγμές που χρειάστηκε- με αποτέλεσμα να μείνει το 2-0 μέχρι το τέλος!



Atletico Madrid 0-2 Real Madrid All Goals από all-goals




Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατλέτικο Μαδρίτης: Αρανθουμπία, Μιράντα, Αλντερβάιρελντ, Ινσούα, Μανκίγιο (46' Χουανφράν), Μάριο Σουάρεθ, Κόκε, Ντιέγκο (46' Αντριάν), Σόσα, Κριστιάν Ροδρίγκες, Ραούλ Γκαρθία (60' Γκάμπι)

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Βαράν, Σέρχιο Ράμος (46' Νάτσο), Καρβαχάλ, Αρμπελόα, Ιγιαραμέντι, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς (67' Καζεμίρο), Ισκο, Κριστιάνο Ρονάλντο (75' Χεσέ), Μπέιλ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: