Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Μόγιες: «Θα γυρίσει η τύχη μας»

Ο Ντέιβιντ Μόγιες, προσπαθεί να περάσει ένα θετικό κλίμα ενόψει του αγώνα με την Άρσεναλ, την Τετάρτη 12/2

Μόγιες: «Θα γυρίσει η τύχη μας»
Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, παλεύει να σηκώσει κεφάλι και ο προπονητής της, Ντέιβιντ Μόγιες, θεωρεί πως από τη στιγμή που η ομάδα του παίζει καλά, σύντομα θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα. Μιλώντας ενόψει του αγώνα με την Άρσεναλ την Τετάρτη, ο Σκοτσέζος υπογράμμισε: «Με τη Φούλαμ παίξαμε πολύ καλά και σε οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι σαν αυτό θα είχαμε βάλει πολλά γκολ. Όλοι μου λένε για τα στατιστικά και τις ευκαιρίες που είχαμε στον αγώνα αυτό. Καμία φορά συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει να σιγουρευτούμε πως από εδώ και στο εξής, δεν θα παρατηρείται συχνά αυτό το φαινόμενο. Αν συνεχίσεις να βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο, κάποια στιγμή θα αλλάξει η τύχη σου».

Μιλώντας για το ματς με την Άρσεναλ, ο Μόγιες επισήμανε: «Νωρίτερα στη σεζόν, παίξαμε με την Άρσεναλ και την κερδίσαμε στο Ολντ Τράφορντ. Θα πάμε να παίξουμε με τον δικό μας τρόπο, είμαστε μια μεγάλη ομάδα και αυτό θέλουμε να δείξουμε και στο ματς αυτό. Θα παίξουμε καλά και αισιοδοξούμε πως μπορούμε να πάρουμε το τρίποντο».

Όσο για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ρίο Φέρντιναντ να μην ακολουθεί την αποστολή της Γιουνάιτεντ, στη μίνι-προετοιμασία που θα κάνει η ομάδα στο Ντουμάι, τόνισε πως πρόκειται για ανοησίες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: