Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Τσιφτσόγλου στο Metropolis: «Δεν πετάμε έξω τον Ηρακλή»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε το μέλος της επιτροπής διοίκησης του Καυτανζογλείου Σταδίου, Αστέριος Τσιφτσόγλου και αναφέρθηκε την καταγγελία της σύμβασης μίσθωσης του σταδίου με την ΠΑΕ Ηρακλής.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Δεν απειλούμε κανέναν. Θέλω να πω μόνο δύο κουβέντες, γιατί δεν είμαι εξουσιοδοτημένος από την διοίκηση για να είμαι ο αρμόδιος για να μιλάω. Επειδή το θέμα είναι λεπτό, κανένας δεν θέλει να πάρει την ευθύνη να μιλήσει για το θέμα. Η απόφαση είναι ομόφωνη. Δεν πετάμε έξω τον Ηρακλή, αν δεν υπάρξει συνεργασία μεταξύ του Ηρακλή και του Σταδίου θα έχουμε άσχημα αποτελέσματα. Τον Ηρακλή τον αγαπάμε και με την ιστορία του στον στίβο τον έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία, αλλά ο Ηρακλής πρέπει να είναι εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις του. Υπάρχει μια οφειλή κοντά στις 100.000 ευρώ. Βλέπουμε πως ο Ηρακλής δεν ανταποκρίνεται.

Δεν μπορεί να μένει το Στάδιο άδειο, το Στάδιο στο παρελθόν έχει χάσει περίπου 400.000 ευρώ από τον Ηρακλή, ήταν να εισπραχθούν αυτά τα χρήματα από το κυλικείο και αυτά τα χρήματα δεν δόθηκαν ποτέ. Όλα με συνεργασία μπορούν να λυθούν. Απλά πρέπει να καταλάβουμε όμως πως και ο Ηρακλής θα πρέπει να είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις του. Η διοίκηση του Καυτανζογλείου είναι πρόθυμη να προχωρήσουμε σε διακανονισμό, εφόσον το θέλει και η διοίκηση του Ηρακλή. Το Στάδιο δεν θέλουμε να το δώσουμε πουθενά αλλού. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον ΠΑΟΚ και το Καυτανζόγλειο, δεν υπάρχει κάτι επίσημο».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: