Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

«Δοκιμασία» με φόντο τον τίτλο!

Με στόχο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Πολλές αλλαγές ετοιμάζει ο Μίτσελ στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών.

«Δοκιμασία» με φόντο τον τίτλο
Πολύ κοντά στην κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος της ιστορίας του είναι ο Ολυμπιακός, όμως στόχος της ομάδας του Μίτσελ είναι να κάνει το νταμπλ με την προσθήκη και του 27ου Κυπέλλου στην τροπαιοθήκη του συλλόγου.

Απόψε οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τον Ατρόμητο, την ομάδα που τους έχει δυσκολέψει περισσότερο από κάθε άλλη την τελευταία διετία (20:00, OTE Sport 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Το 0-0 του πρώτου αγώνα στο «Καραϊσκάκη» δεν δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν χαλαρά το αποψινό ματς, αν και ο Ισπανός τεχνικός ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας.

Εκείνο που περιμένει ο 51χρονος προπονητής είναι οι παίκτες που θα επιλέξει να παλέψουν και να «καθαρίσουν» από νωρίς το παιχνίδι και παράλληλα την υπόθεση πρόκριση.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μανωλά, Παπαδόπουλο και Μαρκάνο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Σάμαρης με τον Μανιάτη, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Κάμπελ και ο Πέρες. Ο Ντομίνγκες θα είναι πίσω από τον προωθημένο Ολαϊτάν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κάρολ, Μπονγκ, Μασάντο, Εντινγκά, Σαβιόλα, Βέργος και Βούρος.

Εκτός είναι ο τραυματίας Σιόβας και οι ανέτοιμοι Χολέμπας, Φουστέρ, Βαλντέζ. Επίσης, για λόγους τακτικής είναι οι Ρομπέρτο, Πελέ, Τόρες, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα και Σέποβιτς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: