Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ιγκουαΐν: «Όνειρο να κάνω ό,τι και ο Μαραντόνα»

Τον τίτλο του πρωταθλητή θέλουν στη Νάπολι και σύμφωνα με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, πιστεύουν ότι μπορούν να το κάνουν. Ο ίδιος δεν παρέλειψε να μιλήσει και για ένα όνειρό του.

Ιγκουαΐν: «Όνειρο να κάνω ό,τι και ο Μαραντόνα»
Παρά το γεγονός ότι είναι δύσκολο να πάρει το ιταλικό πρωτάθλημα η Νάπολι, ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν δήλωσε πως δεν θα το βάλουν κάτω και ότι θα το προσπαθήσουν.

«Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για μένα και την καριέρα μου. Έχω παίξει στο υψηλότερο επίπεδο για οχτώ χρόνια και νιώθω σε καλή κατάσταση», ανέφερε ο Αργεντινός άσος και πρόσθεσε:

«Θέλουμε να κερδίσουμε κάτι και πιστεύουμε ότι μπορούμε να το παλέψουμε. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά πραγματικά πιστεύουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε».

Ο 26χρονος επιθετικός συμπλήρωσε: «Μέχρι να μην υπάρχει μαθηματική πιθανότητα, μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Θα είναι δύσκολο γιατί η Γιούβε και η Ρόμα είναι πολύ καλές ομάδες, αλλά δεν τα παρατάμε» και κατέληξε:

«Θέλω να κάνω αυτό που έκανε και ο Μαραντόνα, να κατακτήσω το Παγκόσμιο Κύπελλο και το πρωτάθλημα με την Νάπολι. Θριάμβευσε στο Μεξικό το 1986 και στη συνέχεια πήρε το πρωτάθλημα με την Νάπολι. Αν θα μπορούσα να το κάνω αυτό, θα ήταν ένα όνειρο που θα βγει πραγματικότητα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: