Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ο-μπαμ-εγιάνγκ και… κάτω!! (video)

Με τέρμα του Πιέρ Ομπαμεγιάνγκ στο 83ο λεπτό, η Ντόρτμουντ νίκησε 1-0 την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη και προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου Γερμανίας. Βασικός για τους νικητές ο Παπασταθόπουλος.

Ο-μπαμ-εγιάνγκ και… κάτω (video)
Ένα γκολ του Πιέρ Ομπαμεγιάνγκ ήταν αρκετό για τη Ντόρτμουντ, ώστε να πάρει το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου Γερμανίας. Η Μπορούσια, με τέρμα του Γκαμπονέζου μεσοεπιθετικού στο 83ο λεπτό, νίκησε 1-0 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης μέσα στην «Commerzbank-Arena» και πήρε την πρόκριση. Βασικός αγωνίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος αντίκρισε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή στο 15ο λεπτό.

Το ματς:

Η Μπορούσια μπήκε πιο… ορεξάτη στο παιχνίδι και είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο εικοσάλεπτο με τους Ομπαμεγιάνγκ και Μικιταριάν, χωρίς, όμως, να βρει στόχο. Τη σκυτάλη πήρε ο Γκρόσκροϊτς, αλλά ούτε αυτός σημάδεψε σωστά και μάλιστα δύο φορές. Η Άιντραχτ έδωσε περισσότερο βάση στην άμυνα και η μοναδική στιγμή που απείλησε στο πρώτο ημίχρονο ήταν με τον Ρόντε στο 30’.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός δεν ήταν καλός, αφού κυριάρχησαν τα λάθη και τα σκληρά μαρκαρίσματα. Η Ντόρτμουντ είχε την κατοχή, αλλά όσες φορές προσπάθησε να φανεί απειλητική, σταματούσε στους αντίπαλους αμυντικούς. Τελικά, η λύτρωση ήρθε στο 83’ με τον Ομπαμεγιάνγκ. Το γκολ του Γκαμπονέζου μεσοεπιθετικού ήταν αρκετό για τη Μπορούσια, που πήρε τη νίκη με 1-0 και μαζί την πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου Γερμανίας.



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: