Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

«Τσεκάρει» το εισιτήριο!

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στον Βόλο τον τοπικό Ολυμπιακό, με το παιχνίδι να έχει αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα μετά το 4-0 της Λεωφόρου.

«Τσεκάρει» το εισιτήριο
Καλή ευκαιρία για δοκιμές και να δώσει «ανάσες» σε ορισμένους ποδοσφαιριστές του αποτελεί για τον Γιάννη Αναστασίου ο σημερινός αγώνας του Παναθηναϊκού στο Βόλο κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό (17:00, OTE Sport 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «πράσινοι» θα… τσεκάρουν σήμερα το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού έχουν ως «προίκα» το 4-0 του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο.

Η αναμέτρηση έχει αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα και ο Έλληνας τεχνικός σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους που δεν έχουν παίξει αρκετά τη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κοτσόλης. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης και Χουχούμης.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Δώνης, με τους Αμπέντ (ή Πράνιτς) και Ατζαγκούν ως εσωτερικούς μέσους.

Ο Ντίνας θα παίξει πίσω από το επιθετικό δίδυμο Κλωναρίδη, Καρέλη. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ταμπάκης, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Αναστασόπουλος, Λαγός και Μπαμπόα.

Εκτός έμειναν οι Καπίνο, Μπεργκ, Σίλντενφελντ, Νάνο και Ζέκα για να ξεκουραστούν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: