Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Αγγέλου: «Παίζουμε με τους πρωταθλητές…»

Ο Βαγγέλης Αγγέλου επιστρέφει ως αντίπαλος του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και τονίζει τι πρέπει να προσέξει η Αναντολού Εφές στον αγώνα της Πέμπτης.

Αγγέλου: «Παίζουμε με τους πρωταθλητές…»
Σε γνώριμα λημέρια θα βρεθεί ο Βαγγέλης Αγγέλου το βράδυ της Πέμπτης (20:00), όταν η Αναντολού Εφές θα τεθεί αντιμέτωπη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, βοηθός του Ντούσαν Ίβκοβιτς τη χρονιά που η ομάδα κατέκτησε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα (2012), στάθηκε στις δυσκολίες του αγώνα και τα ατού των «ερυθρόλευκων».

«Αντιμετωπίζουμε την ομάδα που κατέκτησε την Ευρωλίγκα την προηγούμενη διετία. Αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντί τους, θα πρέπει να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται σωματικά και πνευματικά. Χρειάζεται υψηλός βαθμός συγκέντρωσης σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο και το πικ εν ρολ είναι τα βασικά ‘κλειδιά’ του Ολυμπιακού», ανέφερε.

Ο γκαρντ/φόργουορντ της ομάδας, Μπιρκάν Μπατούκ, είπε με τη σειρά του: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης τα τελευταία δύο χρόνια. Εμείς θέλουμε να προετοιμαστούμε καλά για αυτό το παιχνίδι, προκειμένου να παρουσιάσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και να παλέψουμε για τη νίκη μέχρι το τέλος. Θέλουμε να επιστρέψουμε με τη νίκη στην Τουρκία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: