Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Μέχρι τέλους!!

Αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τα άκρα για να πετύχει την αξιοκρατία στο ελληνικό ποδόσφαιρο παρουσιάζεται ο Γιάννης Αλαφούζος.

Μέχρι τέλους!
Ό,τι περνάει από το χέρι του - με στόχο της καταπολέμηση της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο – θέλει να κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως φάνηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του.

Στον Παναθηναϊκό αναφέρουν πως τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ παρερμηνεύτηκαν, αφού ουδέποτε κάλεσε κάποιον σε συμμαχία και είπε απλώς τα ονόματα των παραγόντων που επιθυμούν και εκείνοι να υπάρξει αξιοκρατία και να είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα.

Προς αυτή την κατεύθυνση ήταν και η χθεσινή τοποθέτηση του «τριφυλλιού».

Οι «πράσινοι» αναφέρουν πως καλούν κανέναν σε συμμαχία, αλλά θέλουν στο πλευρό τους όποιον συμφωνεί με την παραπάνω πρόθεση που έχει ως στόχο το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, τονίζουν πως ο κάθε σύλλογος είναι ελεύθερος να εκφράζει την αντίθετη άποψη του, αλλά – αν κάνει κάτι τέτοιο - δεν θα έχει το δικαίωμα να «φωνάξει» για οτιδήποτε συμβεί σε βάρος του (από κάποιον διαιτητή σε έναν αγώνα ή κάποια απόφαση θεσμικού οργάνου).

Δηλαδή, δεν θα μπορεί να έχει το συγκεκριμένο δικαίωμα, αφού αποδέχεται με την στάση του πως όλα είναι καλώς καμωμένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: