Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Διάψευση από Γιορίς για Άρσεναλ!!

lloris_2363525b
Ο πορτιέρο της Τότεναμ Ούγκο Γιορίς, πρόλαβε να βάλει στη θέση τους αυτούς που τον ήθελαν να κλείνει στην Άρσεναλ, με πρώτο απ’όλους τον συμπατριώτη του Ζιρού που σε δηλώσεις του ανέφερε πως «ψήνει» τη μετακίνηση του Γιορίς στο «Έμιρείτς».
«Άκουσα για τις δηλώσεις του Ζιρού. Ίσως να έχουν διαστρεβλωθεί λίγο αλλά η ουσία είναι ότι δεν έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο. Είμαι αφοσιωμένος στην Τότεναμ. Σέβομαι πολύ την ομάδα μου και τους οπαδούς της για να σκέφτομαι τέτοια πράγματα. Φυσικά και ξέρω καλά τον Ζιρού και είμαστε συμπαίκτες στην εθνική αλλά εγώ είμαι παίκτης της Τότεναμ και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό»
Για τους στόχους της ομάδας συμπλήρωσε: «Ήρθα στην Τότεναμ επειδή είναι μια σπουδαία ομάδα και έχει κάθε χρόνο υψηλούς στόχους. Φυσικά η Πρέμιερ Λιγκ είναι το κορυφαίο και πιο δύσκολο πρωτάθλημα και κάθε εβδομάδα παίζεις απέναντι σε εξαιρετικές ομάδες. Είναι το μόνο πρωτάθλημα που έξι-εφτά ομάδες διεκδικούν εξίσου την είσοδο στην πρώτη τετράδα. Ξέρω ότι λέγονται πολλά αλλά εγώ μένω συγκεντρωμένος στο να βοηθήσω την ομάδα να μπει σε μια θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.
Πρέπει να παλέψεις για κάτι τέτοιο στο πρωτάθλημα αυτό αφού υπάρχουν σπουδαίες ομάδες. Θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε. Όταν έχεις τέτοιες φιλοδοξίες πρέπει να κάνεις τα πάντα για να φτάσεις στους στόχους σου. Πρέπει να δουλεύουμε κάθε μέρα, έχουμε παίκτες και μέλλον και πιστεύω ότι γίνεται σωστή δουλειά για να φτάσουμε στην διεκδίκηση τίτλων».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: