Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Αφιέρωμα της UEFA σε Ντάσιο!!

Η χάρη του Γιώργου Ντάσιου και του ΠΑΣ έφτασε μέχρι την UEFA με τον έμπειρο μπακ να φιγουράρει σε αφιέρωμα για παίκτες-σύμβολα των συλλόγων τους!
Στο αφιέρωμα της UEFA για τους παίκτες που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την συνεχή παρουσία τους σε συλλόγους βρίσκεται ο Ντάσιος του ΠΑΣ. Το άρθρο αφορά παίκτες, που σε όλη τους την καριέρα -ή τουλάχιστον στο πιο μεγάλο μέρος της- ήταν σε μία ομάδα έχοντας τις περισσότερες συμμετοχές. Όπως σημειώνεται ο Ντάσιος μετράει 274 αγώνες με την φανέλα του ΠΑΣ.
«Σε ένα πρωτάθλημα γυρολόγων ο Ντάσιος αποτελεί ένα παράδειγμα και υπόδειγμα παίκτη, που έκανε όλη του την καριέρα στην ομάδα της γενέτειράς του», σημείωσε το κομμάτι για τον 30χρονο μπακ που είναι στον ΠΑΣ από το 2001. Ο ίδιος σε δηλώσεις του στην UEFA τονίζει: «Είναι το δεύτερό μου σπίτι ο ΠΑΣ. Είναι η ζωή μου, η οικογένειά μου. Δεν τον αντιμετωπίζω ως μία απλή δουλειά».
Όπως τονίζεται στο κομμάτι ο Ντάσιος βρέθηκε μία φορά κοντά στην ΑΕΚ. «Ήταν 7 χρόνια πριν όμως το deal δεν προχώρησε. Τώρα το μόνο που θέλω είναι να κρεμάσω τα παπούτσια μου αγωνιζόμενος με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Ελπίζω να μην συμβεί αυτό σύντομα. Μόλις τελειώσω την καριέρα μου θέλω να μείνω στον ΠΑΣ σε άλλο πόστο πια».
Στο αφιέρωμα υπάρχει μνεία και στους Γκιγκς της Γιουνάιτεντ, Τσάβι της Μπαρτσελόνα, Μπόσκερ της Τβέντε, Τότι της Ρόμα, Σβαϊνστάιγκερ της Μπάγερν Μονάχου, Ντεσάχτ της Άντερλεχτ, Μαλαφέεφ της Ζενίτ, Σοβκόβσκι της Ντιναμό, Πλανούς της Μπορντό, Σαριόγλου της Γαλατά και Μπρίγκελ της Μαρίτιμο.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: