Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Έκανε «κρούση» για Γκάλο!!

Έκανε «κρούση» για Γκάλο Σε επαφή με τη διοίκηση της Μπράγκα ήρθε η ΑΕΚ, έχοντας ως στόχο να αποκτήσει τον Ροντρίγκο Γκάλο εν όψει της επόμενης σεζόν. Μεγαλύτερη του αναμενομένου η διαφορά στο οικονομικό.

Διερευνητική επαφή με την Μπράγκα είχε η ΑΕΚ, με στόχο να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του πορτογαλικού συλλόγου για την παραχώρηση του Ροντρίγκο Γκάλο.

Ο Βραζιλιάνος μπακ αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Παναιτωλικό και στην «Ένωση» έχουν ξεχωρίσει την περίπτωσή του για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας εν όψει της επόμενης σεζόν.

Εκείνο που ήθελαν να μάθουν οι «κιτρινόμαυροι» ήταν αν ο ποδοσφαιριστής πωλείται και στη συνέχεια πόσα χρήματα απαιτούνται για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με την SportDay, η ΑΕΚ ήρθε σε επαφή με την διοίκηση της Μπράγκα και το ποσό που άκουσε ήταν μεγαλύτερο από τις 500.000 ευρώ που είχε γίνει γνωστό πριν από μερικές μέρες.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Πορτογάλοι παρακολουθούν την πορεία του 27χρονου παίκτη και φέρονται να επιθυμούν να τον κρατήσουν, βλέποντας από κοντά την πρόοδο που σημειώνει με τη φετινή του παρουσία στη Σούπερ Λίγκα.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να παίζει εκείνος ως βασικός την επόμενη χρονιά στην πορτογαλική ομάδα. Αν και στην «Ένωση» έχουν σχηματίσει θετική άποψη για τον Πορτογάλο, δεν προτίθεται να προχωρήσουν σε οικονομική υπέρβαση για να τον κάνουν δικό τους. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: