Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

«Σημαντικό κεφάλαιο ο Ολαϊτάν»

Δηλώσεις του μάνατζερ του Μάικλ Ολαϊτάν φιλοξενούνται σε ιστοσελίδα της Νιγηρίας, με τον νεαρό επιθετικό να χαρακτηρίζεται «σημαντικό κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό».

«Σημαντικό κεφάλαιο ο Ολαϊτάν»
Μετά την αποχώρηση του Κώστα Μήτρογλου για τη Φούλαμ, ο Μίκαελ Ολαϊτάν θεωρείται από πολλούς το «next big thing» του Ολυμπιακού, ένας ποδοσφαιριστής δηλαδή που παρουσιάζει συνεχή βελτίωση και έχει τα περιθώρια να αποκτήσει μεγάλη μεταπωλητική αξία.

Μάλιστα, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, ο γνωστός μάνατζερ Πασχάλης Τουντούρης, έκανε δηλώσεις για τον πελάτη στου στην ιστοσελίδα «allnigeriasoccer.com».

«Ο Μάικλ δουλεύει πολύ σκληρά από την ημέρα που εντάχθηκε στον Ολυμπιακό. Έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση. Εξελίσσεται συνεχώς ως παίκτης και έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό και μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του νεαρού επιθετικού, που στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην εθνική ομάδα της Νιγηρίας:

«Ο Μάικλ έχει ήδη εκπροσωπήσει την χώρα του στο Παγκόσμιο U20. Είναι παίκτης δηλαδή γνωστός στην Ομοσπονδία της Νιγηρίας. Τον ξέρουν από τότε που έπαιζε στην Βέροια.

Είμαι σίγουρος πως το τεχνικό επιτελείο γνωρίζει πολύ καλά την πρόοδό του και είναι σε θέση να κρίνει εάν μπορεί να βοηθήσει την εθνική Ανδρών ή όχι
».

Τέλος, σε ό,τι αφορά την παρουσία του Ολαϊτάν στον Ολυμπιακό, ο κ. Τουντούρης πρόσθεσε: «Ευτυχώς για τον Μάικλ έχει την πλήρη στήριξη και εμπιστοσύνη από την διοίκηση της ομάδας, το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες του. Όλοι τον έχουν βοηθήσει ώστε να προσαρμοστεί σε ένα δύσκολο και άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: