Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Με την χειρότερη Μάντσεστερ των τελευταίων δεκαετιών!!

«Ντου από Παντού» για τον αγώνα κυπέλλου Ατρόμητος – Ολυμπιακός, αλλά και για το ντέρμπι στην Αγγλία Άρσεναλ – Γιουνάιτεντ
Ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός. Άρα μπαίνει από θέση ισχύος ούτως ή άλλως. Κι ας είναι εκτός έδρας ο αγώνας. Το 0-0, άλλωστε, δεν δίνει αβαντάζ σε κανέναν ουσιαστικά.
Στα μάτια
Ο φοβερός και τρομερός φετινός Ατρόμητος, όμως, έχει αποδείξει ότι κοιτάει τον Ολυμπιακό στα μάτια. Τον κοντράρει όπου τον πετύχει την τελευταία διετία. Πέρυσι τον κέρδισε στο Καραϊσκάκη, φέτος του πήρε δυο 0-0, ένα για το κύπελλο, ένα για το πρωτάθλημα.
Ανοιχτό
Μόνο εύκολο, λοιπόν, δεν θα είναι το παιχνίδι για τους ερυθρόλευκους που δεν είναι και στα καλύτερά τους αυτή την εποχή. Ανοιχτό είναι το ματς και δύσκολα μπορεί κανείς να κάνει πρόβλεψη.
Για κλάματα
Έχουμε, όμως, και αγωνιστική στην Αγγλία. Και η Άρσεναλ υποδέχεται την Γιουνάιτεντ. Για κλάματα ήταν και οι δυο την περασμένη αγωνιστική. Η Άρσεναλ έκανε είσπραξη μια πεντάρα ξεγυρισμένη από την Λίβερπουλ και η Γιουνάιτεντ με το ζόρι πήρε ισοπαλία κόντρα στην τελευταία Φούλαμ.
Δεν αλλάζει
Εδώ, λοιπόν, είναι διαπιστωμένο από την αρχή της σεζόν. Και δεν πρόκειται να αλλάξει, όχι τουλάχιστον μέχρι τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό. Κι ένα, δυο καλά παιχνίδια, άλλωστε, αν καταφέρει να κάνει μέχρι τότε η Γιουνάιτεντ, δεν πάει να πει ότι συνήλθε κιόλας.
Δεν παίρνει τα πόδια της
Δεδομένο. Παρακολουθούμε φέτος την χειρότερη Μάντσεστερ όχι μόνο των τελευταίων ετών, αλλά και των τελευταίων δεκαετιών. Την βλέπεις και σου προκαλεί οίκτο πλέον. Να παίζει με την τελευταία της βαθμολογίας Φούλαμ και να μην μπορεί να πάρει τα πόδια της.
Ας κάνει και διπλό
Και η Άρσεναλ έσπασε τα μούτρα της στο Άνφιλντ, αλλά έχει κάνει τόσα καλά παιχνίδια φέτος. Πρώτη ήταν. Η Γιουνάιτεντ τι έχει κάνει; Εδώ κινδυνεύει να μην βγει Ευρώπη. Ακόμα, λοιπόν, και διπλό να πάρει η Γιουνάιτεντ απέναντι σε μια ζαλισμένη Άρσεναλ, δεν μου λέει κάτι.
Κουλουβάχατα
Και η ευθύνη, βέβαια, έχει όνομα. Μόγιες τον λένε κι όλα τα παιδάκια κλαίνε. Την έκανε την ομάδα κουλουβάχατα μέσα σε ένα καλοκαίρι. Σκέτη τραγωδία. Έφυγε ο τεράστιος σερ και βάρεσε διάλυση το μαγαζί. Πρέπει να γίνει θαύμα, δηλαδή, για να μπορέσει ξαφνικά να ανεβάσει στροφές η Γιουνάιτεντ ώστε να παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Και τι να διορθώσει; Οκτώβρη έχουμε ακόμα; Μάρτη μπαίνουμε σε λίγο. Λήγει η σεζόν όπου να’ ναι.
Ό,τι χειρότερο
Εγώ, λοιπόν, δεν ξέρω αν ακόμα κι έτσι ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει την πρόκριση. Αυτό, όμως, που βλέπω και θεωρώ σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη Μάντσεστερ που βλέπουμε μέχρι τώρα είναι ό,τι χειρότερο έχει παρουσιάσει η συγκεκριμένη ομάδα εδώ και πολλά, πολλά χρόνια. Δεν θυμάμαι ποτέ την Μάντσεστερ σε τέτοια τραγική κατάσταση.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: