Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

«Χωρίς τακτική ο Ηρακλής»

diamantopoulos_3
Ο προπονητής Σταυρός Διαμαντόπουλος ,ο οποίος βρέθηκε χθες(10/2) στο Καυτατζόγλειο για να παρακολουθήσει τον Ηρακλή, μίλησε στον Arena FM 89,4 για το παιχνίδι με την Νίκη Βόλου και για τα προβλήματα που αντιμετοπίζουν οι «κυανόλευκοι», επίσης αναφέρθηκε στον πρόεδρος της ομάδας, Θόδωρο Παπαδόπουλο.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για τον πρόεδρος της ομάδας: «Τον ξέρω καλά τον Κ.Παπαδόπουλο, είναι καλός άνθρωπος και έχει πολύ καλή οικογένεια, αλλά το ποδόσφαιρο έχει τα πάνω του και τα κάτω του. Δεν ήταν στο γήπεδο χθες, πιστεύω ότι επειδή υπάρχει αυτή η ατμόσφαιρα εις βάρος του, είναι ευαίσθητος άνθρωπος και δεν του αρέσει να δίνει δικαιώματα. Δεν αρμόζει σε αυτόν τον άνθρωπο αυτή η συμπεριφορά. Είναι πολύ στεναχωρημένος και αν υπάρχει κάποιος επενδυτής που θα μπορούσε να κάτι καλό, θα την έδινε την ομάδα. Τον Ηρακλή τον σέβομαι και τον αγαπώ πάρα πολύ. Τον έριξαν άδικα και του φερθήκανε πολύ σκληρά, και βρέθηκε ο Παπαδόπουλος ο οποίος τα έδωσε όλα. Εγώ δεν έχω κάτι να κερδίσω, και τα σφάλματα του τα λέω, δεν χαϊδεύω τα αυτιά κανενός παράγοντα».
Τα συμπεράσματα από το χθεσινό(10/2) παιχνίδι: «Το συμπέρασμα μου για το χθεσινό παιχνίδι είναι τα παιδιά αυτά δεν τολμούν να φορέσουν την φανέλα του Ηρακλή σε δυσμενής συνθήκες, δεν έχουν την παλικαριά και τα ψυχικά αποθέματα να βγουν μπροστά και να κρατήσουν την ομάδα στο ύψος της.
Βλέπω μια αστάθεια στο κέντρο της άμυνας και πρέπει κάτι να γίνει εκεί, από εκεί και πέρα δεν βλέπω παραγωγικότητα από το χώρου του κέντρου. Ο Ηρακλής στο Καυτατζόγλειο πρέπει να φτιάχνει 15 ευκαιρίες . Είναι μεγάλη ομάδα, δεν μπορεί να εμφανίζει τέτοια παθητικότητα».
Για το παιχνίδι: «Είδα μια ψυχομένη Νίκη Βόλου να παίζει με 10 παίκτες, μονίμως τέσσερα άτομα μάρκαραν έναν παίκτη, και αυτός ο ένας παίκτης, ο Τζιόρας έκανε ότι ήθελε, δεν μπόρεσαν σε καμία περίπτωση να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή. Πρέπει πλέον να διαχειριστεί αυτήν την ήττα, να αλλάξει σελίδα και να δει τα λάθη του, τα οποία ήταν πάρα πολλά. Τα λάθη ήταν τακτικά. Ήταν δίκαια νίκη για τον Βόλο, ο διαιτητής ήταν άριστος, δεν επηρέασε καθόλου το αποτέλεσμα. Η κόκκινη ήταν λίγο τραβηγμένη αλλά ήταν σωστή».
Για την άνοδο : «Ο Ηρακλής δεν θα χάσει την τετράδα, αλλά έπρεπε να είναι πρώτος και με διαφορά. Πρέπει να δουλέψουν άπαντες στον ψυχολογικό τομέα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: