Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Το πιστεύουν για Κάμπελ!!

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η προσπάθεια του Ολυμπιακού να κρατήσει τον Τζόελ Κάμπελ, με τον μάνατζερ του Κοσταρικανού να είναι το «κλειδί» για την παραμονή του στο Λιμάνι.

Το πιστεύουν για Κάμπελ
Χαμηλούς τόνους κρατούν στον Ολυμπιακό για την παραμονή του Τζόελ Κάμπελ στην ομάδα, ύστερα από την επιτυχία στην αντίστοιχη υπόθεση του Ρομπέρτο.

Παρότι η υπόθεση του Κοσταρικανού μεσοεπιθετικού της Άρσεναλ είναι δύσκολη, στο Λιμάνι εκτιμούν πως μπορούν να τα καταφέρουν.

Όπως γράφει η SportDay, ο μάνατζερ του διεθνούς άσου είναι το «κλειδί» στην όλη υπόθεση, αφού – εκτός από τον χειρισμό της υπόθεσης – είναι θετικός στην παραμονή τους στους Πειραιώτες.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε πλήρη συνεννόηση με τον Χοακίμ Μπατίκα. Σίγουρα είναι δύσκολη υπόθεση, όμως πριν από μερικές μέρες η διοίκηση απέδειξε ότι μπορεί να φέρει εις πέρας και την πιο δύσκολη υπόθεση.

Ο Κάμπελ παρουσιάζεται χαρούμενος από τη ζωή του στην Ελλάδα και τις συνθήκες που έχει συναντήσει στον Ολυμπιακό, κάτι που μέτρησε και για την παραμονή του Ρομπέρτο.

Από την πλευρά του, ο Αρσέν Βενγκέρ φέρεται σε πρόσφατη συζήτηση που είχε για τον Κοσταρικανό πως δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στο Λονδίνο, αφού στη θέση του υπάρχουν ο Γουόλκοτ και ο Τσαμπερλέιν, ενώ πρόθεσή του είναι να αποκτήσει τον Ντράξλερ.

Επίσης, υπάρχει και το θέμα της άδειας εργασίας, που δεν έχει λυθεί και είναι αξεπέραστο εμπόδιο για την ώρα, για τον διεθνή άσο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: