Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Κωστούλας: «Είμαστε ανεξάρτητη ομάδα»

Απάντηση στα λεγόμενα του Γιάννη Αλαφούζου έδωσε με την σειρά του και ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, ο οποίος πρόσθεσε ότι η ομάδα του δεν μπαίνει σε άρματα.

Κωστούλας: «Είμαστε ανεξάρτητη ομάδα»
Την δική του απάντηση έδωσε με την σειρά του ο Φώτης Κωστούλας στο «panaitolikos1926.gr» με αφορμή τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η ομάδα του είναι και θα είναι ανεξάρτητη και ότι δεν θα μπει σε καμία συμμαχία.

Αναλυτικά:

«Με τον κύριο Αλαφουζο έχω συναντηθεί μια φορά για τρία λεπτά και όλος τυχαίος σήμερα ξανασυναντηθήκαμε γιατί είχαμε συμβούλιο και ήταν και ο κύριος Αλαφούζος εκεί όπου ξανασυστηθήκαμε γιατί δεν θυμόταν και ο ένας τον άλλον.

Όλα τα χρόνια κάθε φορά που ερχόταν αυτό το θέμα ,μας ρωτούσαν σε ποιο άρμα είμαστε και για πρώτη φορά μας ρώτησαν όταν είχαμε ανέβει για πρώτη φορά στην Σουπερ Λίγκα. Τότε είχα δηλώσει ότι δεν μπαίνουμε σε άρματα. Εγώ είμαι με τον Παναιτωλικό και κανέναν άλλο και ο Παναιτωλικός δεν μπαίνει σε τέτοιες συμφωνίες, συμμαχίες , άρματα.

Είμαστε ανεξάρτητη ομάδα, έτσι πορευτήκαμε και έτσι θα πορευτούμε. Εμείς θέλουμε να έχουμε καλές σχέσεις με όλες τις ομάδες αλλά δεν δεσμευόμαστε με καμία και για τίποτα»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: