Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ο Ομπάμα παίρνει διαζύγιο για να γλυτώσει!!

Σύσκεψη κορυφής του αμερικανού προέδρου με τον Ωλάντ στο οβάλ γραφείο. Γίνεται κάτι το οποίο είναι αδιανόητο και εκτός πρωτοκόλλου. Απομένει πια μόνο η απόφαση...
Είναι αδιανόητο να διακόψει ο οποιοσδήποτε για οποιονδήποτε λόγο τον πρόεδρο των ΗΠΑ όσο διαρκεί η συνάντησή του στον Λευκό Οίκο μ΄ έναν αρχηγό κράτους. Ακόμα και με τον πρωθυπουργό μιας μικρής χώρας, Σαμαράς είναι αυτός ή, Μπορίσωφ. Θεωρείται ασέβεια προς τον φιλοξενούμενο να τηλεφωνήσει η ιδιαιτέρα ή, ένας σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου, για να του γνωστοποιήσει κάτι.
Η Μισέλ το έκανε. Ομπάμα και Ωλάντ συζητούσαν για τα πυρηνικά και η σύζηγος του Ομπάμα τον κάλεσε στην προσωπική του, στην οικογενειακή του γραμμή για να του πει ότι η μικρή του κόρη ανέβασε πυρετό.
Η Μισέλ είναι εκτός ελέγχου. Ειδικά αυτό το στόρυ με την Μπιγιονσέ την έχει τσακίσει. Νοιώθει ντροπιασμένη. Τις τελευταίες ημέρες, μετά την κηδεία του Μαντέλα φέρεται ολότελα προσβλητικά στον άνδρα της, χωρίς να υπολογίζει τίποτα.
-Συγνώμη Φρανσουά..., η γυναίκα μου μού έχει σπάσει τα νεύρα, δεν ξέρω τι να κάνω.
Στην ατζέντα είναι να συζητήσουν και το ζήτημα αιχμής που αφορά το περιβάλλον, τη μόλυνση του πλανήτη, το φαινόμενο του θερμοκηπίου από την υπερβιομηχανική παραγωγή των ισχυρών κρατών. Είναι ο πλανητάρχης και ο εκπρόσωπος της Νο2 δύναμης της Ευρώπης, της Γαλλίας. Και η κουβέντα κύλησε στις γυναικοδουλειές. Στις γκομενοδουλειές.
"Χώρισέ την, αν σου κάνει δύσκολη τη ζωή...", συμβούλευσε ο γυαλάκιας τον Ομπάμα.

-Μια κουβέντα είναι αυτή, το ξέρεις ότι δεν γίνεται. Εσύ, Φρανσουά, τη σούταρες τη δικηά σου διότι άλλο Γαλλία και άλλο Ηνωμένες Πολιτείες. Ποτέ στην Ιστορία Αμερικάνός πρόεδρος δεν τόλμησε να πάρει διαζύγιο. Ποτέ.
"Εγώ γι΄ αυτό δεν παντρεύομαι..., παιδιά θα κάνω με την κυρά, στεφάνι δεν φοράω, Μπαράκ. Και με την καινούργια, την Ζουλί δεν θα παντρευτώ...".
Καιρός, όμως, να συνεχίσουν την κουβέντα τους Ωλάντ και Ομπάμα, για τον κωλοπαιδαρά τον Πούτιν, που το έχει παραξηλώσει. Μετά από ενάμισυ δευτερόλεπτο πάλι ντριν το τηλέφωνο. Ήταν η προσωπική γραμματεύς της Μισέλ, να αναγγείλει στον πρόεδρο των ΗΠΑ ότι το βράδυ η σύζυγός του θα βγει για φαγητό με τον Τζωρτζ Κλούνυ.

ΤΡΟΜΕΡΟ, έπνιξαν την είδηση του αιώνα, γράφει o apodytiriakias.gr

Η Μισέλ δεν είναι Χίλαρυ, για να κάνουμε ταμείο. Η κυρία Κλίντον την περιβόητη ιστορία με την Μόνικα και τον πεοφόρο Μπιλ Κλίντον την πέρασε όσο γινόταν πιο κυριλάτα. Η κυρία και δεν είναι κατίνα και είχε τις προσωπικές της φιλοδοξίες, όπως εκδηλώθηκαν όταν πια ο άντρας της έφυγε από τον Λευκό Οίκο.
Η Μισέλ Ομπάμα είναι άλλο πράμα. Ικανή για όλα. Το σύμπαν περίμενε σήμερα Τρίτη πώς θα αντιδράσει στην περίπτωση που αποδεικνυόταν αυτό που προέβλεψε μια ημέρα νωρίτερα ο αρχιπαπαράτσι Πασκάλ Ροσταίν. Δεν μιλάμε για τυχαίο πρόσωπο. Φωτογράφος διασημοτήτων με όνομα και κύρος. Τι είπε ο άνθρωπος;
Έδωσε την “είδηση”(;) του αιώνα. Ότι υπάρχει ειδύλλιο Ομπάμα-Μπυγιονσέ. Και πως θα το βγάλει στον αέρα η Ουάσιγκτων Ποστ, η σοβαρή, η έγκυρη εφημερίδα.
Αν ισχύει θα πρέπει να έγιναν συσκέψεις και συσκέψεις στην Ουάσιγκτων Ποστ, αν θα πρέπει να το μπουμπουνήσουν αυτό το θέμα, αυτή την παγκόσμια αποκλειστικότητα και με ποιο τρόπο. Πέρασαν αρκετές ώρες από τη στιγμή που κελαϊδησε ο Ροσταίν, για να διαψεύσει ο εκπρόσωπος της εφημερίδας το θέμα.
Ποια είναι η διαίσθησή μου. Αν πράγματι παίζει τέτοιο θέμα, ερωτική σχέση Ομπάμα με την γυναικάρα, την κορμάρα Μπυγιονσέ, αυτή αφορά παρελθόν. Υπ' όψιν ότι η τραγουδίστρια, πρώτο όνομα παγκοσμίως, είναι παντρεμένη με αράπη και πρόσφατα έκανε παιδί.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: