Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Κομεσίδης: «Δεν έχουμε άγχος»

Το σύνθημα για τον αυριανό αγώνα της Skoda Ξάνθης στην έδρα του Παναιτωλικού έδωσε ο Δημήτρης Κομεσίδης, ο οποίος υποστήριξε ότι οι Ακρίτες δεν αντιμετωπίζουν με άγχος το συγκεκριμένο ματς.

Κομεσίδης: «Δεν έχουμε άγχος»
Χωρίς πίεση και άγχος θα αγωνιστεί η Skoda Ξάνθη κόντρα στον Παναιτωλικό, καθώς και ο ένας βαθμός της φτάνει για να παραμείνει στην κατηγορία, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κομεσίδης στο Novasports.

«Είμαστε πολύ θετικοί, σε σχέση με το ματς με τον Αστέρα, δεν το αξίζαμε. Πιστεύω θα δείξουμε καλό πρόσωπο κόντρα στον Παναιτωλικό», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας αμυντικός και συνέχισε:

«Είναι δύσκολη έδρα το Αγρίνιο και το έχει δείξει επανειλημμένα ο Παναιτωλικός. Είμαστε όμως έτοιμοι και πάμε εκεί για τη νίκη».

Ο 26χρονος άσος πρόσθεσε: «Πιστεύω θα παίξει ανοιχτά ο Παναιτωλικός κάτι που θα είναι καλό για εμάς. Ο κόσμος θα περιμένει να κερδίσουν και θα βγουν μπροστά. Εκεί μπορούμε να χτυπήσουμε. Θα χτυπήσουμε στις κόντρα επιθέσεις, αλλά θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα» και συμπλήρωσε:

«Πίεση δεν υπάρχει, απλά είμαστε δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα με τον Αστέρα. Πρέπει να ξεφύγουμε από τη θέση που είμαστε τώρα. Θα βγάλουμε εγωισμό, δύναμη και θα εξαρτηθεί από το πώς θα παρουσιαστούμε εκεί. Θα προσπαθήσουμε να μη δεχθούμε γρήγορο γκολ για να ισορροπήσουμε και να βγούμε μπροστά».

Ο παίκτης της Ξάνθης κατάληξε: «Πάμε στο Αγρίνιο για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αν καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αν πάρουμε την ισοπαλία δεν μπορώ να πω πως θα είμαστε δυσαρεστημένοι. Δεν έχουμε άγχος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: