Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Κολοβέτσιος: «Δεν το ‘χω ξαναζήσει…»

Πρωτόγνωρες στιγμές έζησε στο ΟΑΚΑ απ’ την ατμόσφαιρα του κόσμου της ΑΕΚ ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Ο αμυντικός της «Ένωσης» ξεκαθάρισε πως παρά την ήττα απ’ τη Ρόμα, η ομάδα του βαδίζει στο σωστό δρόμο!

Κολοβέτσιος: «Δεν το ‘χω ξαναζήσει…»
Τον κόσμο της ΑΕΚ… αποθέωσε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, με αφορμή την ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο μεγάλο φιλικό με τη Ρόμα.

Ο Έλληνας στόπερ αναφέρθηκε στην πολύ καλή εικόνα της ομάδας του –κυρίως στο πρώτο μέρος- και… δεσμεύτηκε πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη κι ακόμα καλύτερη!

«Πιστεύω είχαμε καλή εικόνα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Όσα έχουμε δουλέψει βγήκαν ως ένα βαθμό. Ήταν μια γιορτή για τον κόσμο. Δεν είμαστε ακόμη 100% έτοιμη. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Γενικά έχουμε μια καλή εικόνα, βγαίνουν κάποια συμπεράσματα. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι».

«Ασφαλώς και με γεμίζει με αυτοπεποίθηση, το γεγονός ότι με εμπιστεύεται ο κ. Δέλλας. Μου δίνει κίνητρο να δουλέψω έξτρα, να δικαιώσω τον προπονητή μου και όσους με έφεραν στην ΑΕΚ. Ήταν φανταστικός ο κόσμος της ΑΕΚ. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράγμα στη ζωή μου. Να ξέρει ότι θα δίνουμε το 100% είτε εντός είτε εκτός έδρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: