Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Χωρίς Ντι Μαρία η Ρεάλ!!

Εξελίξεις φαίνεται πως θα έχουμε άμεσα στη μεταγραφή του Άνχελ Ντι Μαρία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού ο Αργεντινός άσος απουσίασε από τη σημερινή προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Χωρίς Ντι Μαρία η Ρεάλ!
Τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να προβάρει ο Άνχελ Ντι Μαρία, καθώς ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός απουσίασε από τη σημερινή προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης και ήδη έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες να μετακομίσει στην Αγγλία.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε χθες το «Sky Sports» οι δύο σύλλογοι αναμένεται να συμφωνήσουν στα 60 με 70 εκατ. ευρώ, τα οποία θα καρπωθούν οι Πρωταθλητές Ευρώπης για έναν παίκτη που δεν ήταν στα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι από την αρχή της σεζόν.

Μάλιστα, ο μάνατζερ του διεθνούς άσου, Ζόρζε Μέντες, επρόκειτο να ταξιδέψει άμεσα απ’ τη Σιγκαπούρη, όπου βρίσκεται, για το Λονδίνο ούτως ώστε να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής.

Τις τελευταίες ώρες, πάντως, ο ισπανικός σύλλογος φέρεται να έχει αυξήσει τις απαιτήσεις του για την παραχώρηση του Ντι Μαρία, αλλά όλα δείχνουν ότι σύντομα θα κλείσει το «deal». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: