Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Παντίδος: «Η ομάδα πηγαίνει προς το καλύτερο»

Πρόοδο στα διοικητικά του Πανιωνίου διακρίνει ο Νίκος Παντίδος, όπως δήλωσε. Αναφερόμενος στο ματς με τον Εργοτέλη τόνισε ότι οι «κυανέρυθροι» πρέπει να κοιτάξουν τη δική τους ομάδα.

Παντίδος: «Η ομάδα πηγαίνει προς το καλύτερο»
Καλύτερες είναι οι συνθήκες στον Πανιώνιο, συγκριτικά με την περυσινή σεζόν, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Νίκου Παντίδου, που μίλησε στη Nova. O 23χρονος αμυντικός σχολίασε πως οι Νεοσμυρνιώτες στο ματς (25/8, 21:30) της πρώτης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη θα πρέπει να κοιτάξουν μόνο τη δική τους ομάδα. Ακόμη, επισήμανε ότι ο Δημήτρης Τερεζόπουλος έχει περάσει νοοτροπία νικητή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για το πως κύλησε η προετοιμασία του Πανιωνίου με τα πολλά νέα πρόσωπα: «Πιστεύω πως μέχρι στιγμής η προετοιμασία έχει εξελιχθεί πολύ καλά. Έχουμε δουλέψει αρκετά σκληρά. Από την αρχή της προετοιμασίας τα παιδιά που ήρθαν μπήκαν αμέσως στο νόημα, ότι έχουν έρθει σε μια μεγάλη ομάδα και ποιες είναι οι απαιτήσεις του Πανιωνίου. Πιστεύω ότι μέχρι το παιχνίδι της Δευτέρας θα είμαστε έτοιμοι».

Για τον Δημήτρη Τερεζόπουλο: «Η δουλειά που έχει κάνει είναι εκπληκτική. Έχει περάσει από την πρώτη μέρα τη νοοτροπία του νικητή στην ομάδα. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο. Πάνω απ' όλα πρέπει να υπάρχει πειθαρχία και να σεβόμαστε τη φανέλα του Πανιωνίου και να τα δίνουμε όλα γι' αυτήν».

Για την προσπάθεια της διοίκησης: «Αυτό είναι φυσιολογικό. Κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να παίρνει να χρήματά του. Πέρυσι περάσαμε κάποια περιστατικά που δεν ήταν καλά. Φέτος με αυτή την διοίκηση, η ομάδα πηγαίνει προς το καλύτερο. Ήδη έχουν υπάρξει κάποιες πληρωμές και πιστεύω στη συνέχεια τα πράγματα να είναι ακόμα καλύτερα».

Για την έλευση του Ιμπαγάσα και του Φούντα: «Για τον Αριέλ δεν υπάρχουν λόγια. Ξέρουμε όλοι τι ποδοσφαιριστής είναι, αλλά πάνω απ' όλα είναι πολύ καλό παιδί. Από την πρώτη μέρα φαίνεται πως έχει έρθει να μας βοηθήσει. Για τον Ταξιάρχη πιστεύω να εγκλιματιστεί γρήγορα και να βοηθήσει την ομάδα».

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Εργοτέλη: «Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Εμείς όπως έχουμε δουλέψει σκληρά από την αρχή της προετοιμασίας, μπορούμε να μελετήσουμε τον αντίπαλό μας. Για εμάς σε τέτοια παιχνίδια, στόχος είναι μόνο η νίκη. Θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα και στη συνέχεια βλέπουμε».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Εργοτέλη: «Ο Εργοτέλης έχει καλούς παίκτες. Από εκεί και πέρα δεν θα αναλύσουμε πολύ τον Εργοτέλη. Πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα. Να επιβάλουμε από την αρχή του αγώνα τον ρυθμό μας. Να κλείσουμε τους χώρους και να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ για να φύγει το βάρος από τα πόδια μας. Αν το καταφέρουμε αυτό η ομάδα θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο και θα φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το αν τον φοβίζει κάτι από την πρεμιέρα: «Το μόνο που με φοβίζει είναι ο κακός μας εαυτός. Έχουμε δουλέψει σκληρά για την έναρξη του πρωταθλήματος. Πρέπει να μπούμε μέσα και να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα νικηφόρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: