Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

«Δεν έχω κανένα παράπονο από την ομάδα μου»

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε από τον ΟΦΗ, αλλά ο προπονητής του, Μάκης Χάβος δεν έχει παράπονο από την ομάδα του. «Ήταν μεγάλος παίκτης, εύχομαι να γίνει και μεγάλος προπονητής», ανέφερε για τον Γκατούζο.

«Δεν έχω κανένα παράπονο από την ομάδα μου»
Ικανοποιημένος έμεινε από τους παίκτες του ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος, όπως δήλωσε για το ματς με τον ΟΦΗ, όπου Κρητικοί επικράτησαν στο φινάλε με γκολ του Αντώνη Πετρόπουλου. Επιπλέον, παραδέχθηκε πως στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι κόλλησε στο 0-0, λόγω της απόδοσης του τερματοφύλακα της ομάδας του.

«Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν και να μην ξεχάσω να καλωσορίσω στην χώρα μας τον κύριο Γκατούζο και να του ευχηθώ όσο μεγάλος παίκτης ήταν, να γίνει και μεγάλος προπονητής. Έγινε μέτριο παιχνίδι μέχρι το 30 ενώ μέχρι το 45' ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος και δικαιούταν ένα τέρμα. Χάσαμε τις δεύτερες μπάλες και ο Ράφαελ στάθηκε πολύ καλά και δεν δεχτήκαμε γκολ. Με την είσοδο του Καλογέρη βελτιώθηκε η εικόνα μας και είχαμε μια καλή ευκαιρία με τον Κάπελ. Μας αφήνει πικραμένους, τα παιδιά προσπάθησαν και δεν έχω κανένα παράπονο από την ομάδα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: