Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Πάει Γιουνάιτεντ ο Ντι Μαρία!!

Μια… ανάσα απ’ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Άνχελ Ντι Μαρία! Ο Αργεντινός αναμένεται στις αρχές της εβδομάδας στην Αγγλία για να ολοκληρώσει την μεταγραφή… 60-70 εκατ. ευρώ!

Πάει Γιουνάιτεντ ο Ντι Μαρία!
Όλο και πιο κοντά βρίσκονται Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άνχελ Ντι Μαρία. Εδώ και μέρες είναι γνωστό πως ο Αργεντινός φεύγει απ’ τη Ρεάλ Μαδρίτης και όπως όλα δείχνουν στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας θα γίνει και επίσημα… κόκκινος διάβολος!

Το deal σύμφωνα με το έγκυρο Sky Sports θα κλείσει κάπου μεταξύ 60 και 70 εκατ. ευρώ, τα οποία θα καρπωθούν οι Μαδριλένοι για έναν παίκτη που απ' την αρχή της σεζόν δεν υπολόγιζαν, μετά από εισήγηση του Κάρλο Αντσελότι.

Ο μάνατζερ του διεθνούς άσου, Χόρχε Μέντες ταξιδεύει… από ώρα σε ώρα απ’ τη Σιγκαπούρη όπου βρίσκεται για το Λονδίνο ούτως ώστε να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής.

Βάσει του δημοσιεύματος, υπολογίζεται πως ο Ντι Μαρία θα αμείβεται με περίπου 8 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου, ενώ αναμένεται να πάρει την φανέλα με το «7», το οποίο στο παρελθόν έχουν φορέσει στη Γιουνάιτεντ –μεταξύ άλλων- οι Κριστιάνο, Καντονά, Μπεστ και Μπέκαμ! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: