Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Από την παραλία... Σούπερ Λίγκα!

Ο καιρός... επιτάσσει παραλία, αλλά στο πρόγραμμα της Κυριακής χωρά και Σούπερ Λίγκα. Σήμερα το κυρίως πιάτο της πρεμιέρας, με πέντε αναμετρήσεις. Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-Καλλονή ξεχωρίζουν.

Από την παραλία... Σούπερ Λίγκα
Ιδανικά θα μπορούσε να πει κανείς ότι ξεκίνησε η φετινή Σούπερ Λίγκα, αφού στο πρώτο μέρος της πρεμιέρας του πρωταθλήματος επετεύχθησαν οχτώ γκολ.

Μόνο τέσσερα σημειώθηκαν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Νίκη Βόλου, ενώ τα υπόλοιπα μπήκαν στη νίκη (2-1) της Κέρκυρας επί του Πανθρακικού και του ΟΦΗ κόντρα στον Παναιτωλικό (1-0).

Έτσι περιμένουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια και σήμερα, ώστε να μπουν από νωρίς οι βάσεις για ένα θεαματικό πρωτάθλημα.

Στις 19:15 έχουμε τέσσερις αγώνες να διεξάγονται ταυτόχρονα, με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να είναι στραμμένο σε εκείνο του ΠΑΟΚ κόντρα στην Καλλονή και του Ατρομήτου με τον Πλατανιά.

Οι Περιστεριώτες πλήρωσαν την απροσεξία τους και δεν συνεχίζουν στα Κύπελλα Ευρώπης, ενώ οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από την ήττα στην έδρα της Ζίμπρου και θέλουν να δώσουν απαντήσεις σε όσους αμφισβητούν τη δυναμική τους.

Από εκεί και πέρα, τα άλλα δύο ματς την ίδια ώρα είναι η Βέροια με τη Skoda Ξανθή και ο αγώνας του… Ευρωπαίου Αστέρα Τρίπολης στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ.

Το σημερινό πρόγραμμα κλείνει με το εκτός (;) έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να επιθυμεί να δώσει συνέχεια στη σημαντική νίκη επί της Μίντιλαντ και να μπει με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου

Κέρκυρα - Πανθρακικός 2-1

Τέλος στην κακή παράδοση κόντρα στον Πανθρακικό έβαλε η Κέρκυρα! Με δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο, οι «Φαίακες» νίκησαν 2-1 την ομάδα της Κομοτηνής, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας!
ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-0

Ο ΟΦΗ διεκδίκησε μέχρι τέλους τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό και δικαιώθηκε (1-0) στο φινάλε, με τον Πετρόπουλο να σκοράρει στην επιστροφή του στους Κρητικούς. Αποβλήθηκε ο Γκατούζο.

Ολυμπιακός – Νίκη Βόλου 3-1

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό! Ο Ολυμπιακός ορεξάτος στο πρώτο 45λεπτο πέτυχε τρία γκολ (3-1) και «καθάρισε» το παιχνίδι με την Νίκη Βόλου ξεκινώντας με νίκη τη Σουπερ Λίγκα.

Το πρόγραμμα της Κυριακής

Ατρόμητος-Πλατανιάς (19:15, NS3): Ιωάννης Δελφάκης (Αρκαδίας)
Βέροια - Skoda Ξανθή (19:15, NS7): Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)
ΠΑΟΚ-Καλλονή (19:15, NS2): Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης (19:15, NS4): Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός (21:30, NS1): Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών)

Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

Πανιώνιος-Εργοτέλης (21:30, NS1): Θανάσης Γιάχος (Χίου)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: