Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Όλα οδηγούν στον Μανωλά!!


«Ζεστό» παραμένει στην Αγγλία το… φλερτ της Άρσεναλ με τον Κώστα Μανωλά. Ποια τα δεδομένα που κάνουν τους Λονδρέζους να θέλουν τον διεθνή στόπερ.

Όλα οδηγούν στον Μανωλά!
Πληθαίνουν στην Αγγλία τα δημοσιεύματα που αφορούν το ενδιαφέρον της Άρσεναλ για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά.

Συγκεκριμένα, η «Daily Mail» συνδέει το γεγονός ότι ο διεθνής στόπερ έμεινε εκτός αποστολής από το χθεσινό παιχνίδι της πρεμιέρας του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα κόντρα στη Νίκη Βόλου, με την επικείμενη πρόταση 6,5 εκατ. λιρών (8.13 εκατ. ευρώ) των Λονδρέζων για την απόκτηση του παίκτη.

Από εκεί και πέρα, ο Αρσέν Βενγκέρ διαπίστωσε στο ισόπαλο (2-2) παιχνίδι των «κανονιέρηδων» με την Έβερτον ότι υπάρχουν αρκετά αμυντικά προβλήματα, τα οποία πρέπει να καλυφθούν άμεσα με την προσθήκη ενός αξιόλογου κεντρικού αμυντικού.

Μέχρι στιγμής ο Μανωλάς παραμένει ο «Νο1» στόχος της Άρσεναλ για να διαδεχθεί τον Τόμας Βερμάελεν μετά την μετακίνηση του τελευταίου στην Μπαρτσελόνα, με την αγγλική ομάδα να εμφανίζεται διατεθειμένη να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή (1η Σεπτεμβρίου).

Ρόλο στις φημολογούμενες συζητήσεις φαίνεται πως έχει το γεγονός ότι ο 23χρονος παίκτης αξιώνει να έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής και να μην μείνει στον πάγκο, αφού θέλει να έχει αγωνιστικό ρυθμό και για την Εθνική Ελλάδας (με την οποία στο Μουντιάλ έπαιξε σε όλα τα ματς ως βασικός).
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: