Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Μάσα: «Κρίσιμη εβδομάδα»


Στη σημασία που έχει για όλους στον Αστέρα Τρίπολης η ερχόμενη εβδομάδα, όπου θα κριθεί η παρουσία της ομάδας στους ομίλους του Europa League, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Πάμπλο Μάσα.

Μάσα: «Κρίσιμη εβδομάδα»
Έτοιμος να γράψει ιστορία είναι ο Αστέρας Τρίπολης, αφού στον επαναληπτικό με την Μακάμπι Τελ Αβίβ επιθυμεί να «σφραγίσει» την παρουσία του στους ομίλους του Europa League.

Σε αυτή την προσπάθεια αναφέρθηκε και ο Πάμπλο Μάσα, ο οποίος χαρακτήρισε κρίσιμη την ερχόμενη εβδομάδα και τόνισε ότι οι Αρκάδες – με την απόδοσή του – θα κρίνουν το αποτέλεσμα της σημερινής πρεμιέρας με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντινός φορ στο Novasports

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα:
«Γνωρίζω πως ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει τα τελευταία χρόνια, μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί θα παίξουμε στη δική τους έδρα. Ωστόσο, έχω πολύ όρεξη και κέφι, για να μπω στο γήπεδο και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και είμαι σίγουρος ότι θα ανταπεξέλθουμε στο ύψος των περιστάσεων».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια του Αστέρα Τρίπολης:
«Θεωρώ πως όσα περισσότερα παιχνίδι δίνει μια ομάδα, αυτό τη δυναμώνει. Ωστόσο, εμείς δε σκεφτόμαστε αυτό. Επικεντρωνόμαστε στις δικές μας δυνάμεις και προσπαθούμε να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων μας στον αγώνα».

Για τη ρεβάνς με τη Μακάμι Τελ Αβίβ:
«Αυτό που σκέφτομαι προς το παρόν είναι ότι η επόμενη εβδομάδα θα είναι κρίσιμη. Καθώς αν νικήσουμε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα γράψουμε ιστορία και αυτό είναι το σημαντικότερο για εμένα στην παρούσα φάση».

Για τα δυνατά σημεία του Αστέρας Τρίπολης:
«Κατά την άποψή μου, τα δυνατά μας σημεία σαν Αστέρας Τρίπολης είναι η άμυνα και σε αυτό θα πρέπει να εξακολουθήσουμε να δουλεύουμε. Φυσικά ένα ακόμα ατού μας θεωρώ πως είναι η ταχύτητα και εκεί θα πρέπει να επικεντρωθούμε».

Για το αν έχει προλάβει να μάθει ορισμένα πράγματα για το ελληνικό πρωτάθλημα:
«Η αλήθεια είναι πως είμαι καινούργιος στην ομάδα και στην Ελλάδα, ωστόσο οι συμπαίκτες μου, μου έχουν διηγηθεί κάποια πράγματα για τις άλλες ομάδες. Ωστόσο, θεωρώ πως δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τόσο για τις αντίπαλες ομάδες, αλλά για τη δική μας και το πώς θα γίνει καλύτερη».

Για την ετοιμότητα του Αστέρα Τρίπολης:
«Η αλήθεια είναι πως δίνουμε κάθε εβδομάδα αγώνες και για αυτό καλούμαστε να είμαστε σε ετοιμότητα σε κάθε παιχνίδι, οπότε υποχρεωτικά θα πρέπει να προπονούμαστε συνεχώς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: